Ως προς το αν θα συνεχίσει να υπάρχει η Ελλάδα

Το αν θα συνεχίσει να υπάρχει η Ελλάδα, που είναι ό,τι πολυτιμώτερο έχουμε, εξαρτάται από την καθημερινή μας στάση, συμπεριφορά και πράξη. Καθενός Έλληνα πολίτη χωριστά. Αν συνεχίσουμε να ζούμε στον αστερισμό του μηδενισμού και της παρακμής, αν συνεχίσουμε να θεωρούμε εκσυγχρονισμό και φιλοευρωπαϊσμό τον μισελληνισμό και τον εθνομηδενισμό, και αν συνεχίσουμε να ψηφίζουμε την χρεωκοπημένη και διεφθαρμένη αλλά ωραία συσκευασμένη για τους ηλιθίους φαυλοκρατία, τότε το μέλλον μας είναι άλλα 400 χρόνια τουρκοκρατίας ή και ολικής εξάλειψης (δεν θάμαστε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι). 

Αν όμως είμαστε σοβαροί και τίμιοι στις συναλλαγές μας, αν παράγουμε και εργαζόμαστε σκληρά, αν είμαστε λιτοδίαιτοι, αν μιλάμε με υπερηφάνεια την γλώσσα μας, αν καταστέλλουμε την εμφυλιοπολεμική μας εχθροπάθεια, αν αγαπάμε την πατρίδα μας και την υπερασπιζόμαστε με λόγια και με πράξεις, αν ψηφίζουμε ακέραιους και ικανούς ανθρώπους, τότε το μέλλον μας είναι βέβαιο και λαμπρό.

Μελέτης Η. Μελετόπουλος

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail