Ο Ερντογάν κάλεσε τους Αρμένιους να πάρουν το μάθημά τους από το Καραμπάχ!

Freepen.gr - Την Πέμπτη, ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προέτρεψε τους ηγέτες και τις αρχές της Αρμενίας να είναι ορθολογικοί και να αναλαμβάνουν την πλήρη ευθύνη για όλες τις πολιτικές θέσεις τους.

Το πρακτορείο Anadolu ανέφερε τις δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου, ο οποίος πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στο Αζερμπαϊτζάν για δύο ημέρες για να συμμετάσχει στον εορτασμό και τη στρατιωτική παρέλαση με την ευκαιρία της ημέρας της νίκης.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Ερντογάν δήλωσε: "ο λαός της Αρμενίας και οι ηγέτες τους πρέπει να είναι ορθολογικοί και να μελετούν τα διδάγματα από τα πρόσφατα γεγονότα, ειδικά τον πόλεμο του Καραμπάχ, και αν συμβεί αυτό, θα υπάρξει μια νέα εποχή που θα είναι διαφορετική στην περιοχή που έχει βιώσει πολλούς πολέμους τις τελευταίες δεκαετίες".

Ο Ερντογάν τόνισε ότι "Τουρκία και Αζερμπαϊτζάν θα συνεχίσουν να ξεπερνούν τις δυσκολίες και να επιτυγχάνουν διαδοχικές επιτυχίες εφ' όσον στέκονται δίπλα-δίπλα" κι επεσήμανε ότι "η απελευθέρωση των εδαφών του Αζερμπαϊτζάν από την κατοχή δεν σημαίνει ότι ο αγώνας έχει τελειώσει".

Ο Τούρκος Πρόεδρος έκανε αργότερα ένα αμφιλεγόμενο σχόλιο, όπου αναφέρθηκε στον αρχιτέκτονα της Γενοκτονίας των Αρμενίων του 1915, Ενβέρ Πασά, σχολιάζοντας να είναι αγιασμένη η ψυχή  του!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail