Τρόμαξε ο Ακάρ με τον Χαφτάρ κι έσπευσε στη Λιβύη!

Επίσκεψη Ακάρ στη Λιβύη - τουρκικό υπ. άμυνας
Freepen.gr - Ο Υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Χουλούσι Ακάρ αφίχθη στην πρωτεύουσα της Λιβύης Τρίπολη για να επιθεωρήσει τα τουρκικά στρατεύματα στη βορειοαφρικανική χώρα και να συναντηθεί με στρατιωτικούς αξιωματούχους της Λιβύης.

Ο Akar αφίχθη στη Ναυτική Βάση Abu Sita στην Τρίπολη, συνοδευόμενος από τον Τούρκο αρχηγό του Επιτελείου Yaşar Güler και διοικητές δυνάμεων, σύμφωνα με το δίκτυο μέσων ενημέρωσης Ain Libya.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε αφού ο ηγέτης του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA), στρατηγός Χαλίφα Χαφτάρ, μίλησε κατά της χρονικής επέκτασης της στρατιωτικής παρουσίας της Τουρκίας στη Λιβύη καλώντας τους στρατιώτες να "διώξουν" τις τουρκικές δυνάμεις.

"Ο εχθρός έχει δύο επιλογές, να φύγει ειρηνικά ή να εκδιωχθεί με τη βία", δήλωσε ο Χαφτάρ συμπληρώνοντας πως "η Τουρκία επέλεξε τον πόλεμο πάνω από την ειρήνη".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail