Κάλεσμα για βοήθεια από έναν αγαπημένο και πραγματικό εργάτη του Θεού

Freepen.gr - Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο πατέρας Κωνσταντίνος Κουνάλης, ο υπεύθυνος της στέγης γερόντων Αγίας Παρασκευής κι εφημέριος του παρεκκλησίου του αγίου Νεκταρίου, ο οποίος έκανε έκκληση για βοήθεια, καθώς η στέγη έχει ανάγκη από πολλά πράγματα.

Στη στέγη γερόντων φιλοξενούνται 32 ηλικιωμένοι από 70 έως 100 ετών και άνω, όλοι καλά στην υγεία τους.

Όπως αναφέρει ο π. Κωνσταντίνος, στη στέγη δεν έχει εντοπιστεί κανένα κρούσμα κορωνοϊού με τον ίδιο να αναφέρεται συχνά πυκνά στην προστασία του αγίου μας. Ωστόσο η ζωή τρέχει και υπάρχει ανάγκη από είδη πρώτης ανάγκης απευθύνοντας έκκληση στους πολίτες να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν.

Όσοι γνωρίζουμε τόσο την ιστορία της Στέγης όσο και τον πατέρα Κωνσταντίνο, ξέρουμε πολύ καλά το σπουδαίο έργο που επιτελείται προς όφελος των γερόντων. Δυστυχώς η εμπλοκή προ πολλών ετών της Πολιτείας σε αυτό το σημαντικό εθελοντικό έργο, είχε ως αποτέλεσμα την επιβάρυνση της Στέγης με πλήθος απαιτήσεων, για την ικανοποίηση των οποίων πραγματοποιείται ένας τεράστιος καθημερινός αγώνας.

Ο π. Κωνσταντίνος είναι ένας πράος και ταπεινός κληρικός, ο οποίος πολλές φορές σιωπά και μιλά με τις πράξεις του.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail