Ένα εμβόλιο κάνει χιλιάδες ψήφους

Tumisu / Pixabay
Τελικά ο ιός και ο φόβος είναι οι μόνοι που ρυθμίζουν τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα. Με λίγα λόγια αυτοί είναι οι ρυθμιστές που ρυθμίζουν όλες τις καταστάσεις... Δε βλέπετε; Παλαιότερα οι πολιτικοί ήθελαν να φωτογραφίζονται σε εγκαίνια, σε διαδηλώσεις, σε διαμαρτυρίες, με τίποτε μυστριά στα χέρια να εγκαινιάζουν κατασκευές, να πάνε σε βαφτίσια σε γλέντια... Τώρα τέρμα!

Θόδωρος Γαλανόπουλος

Όλοι θέλουν να φωτογραφίζονται με το εμβόλιο αγκαλιά. Αφού τους φοβίσαμε όλους, αφού τους κλείσαμε μέσα και τους διώξαμε από τις δουλειές τους, τώρα για να μας ξαναψηφίσουν, πρέπει να τους δώσουμε λίγο φάρμακο... Άντε πάλι σας σώσαμε.. Να βρε τζερεμέδες... πεινασμένοι καταχρεωμένοι αλλά ζωντανοί... 

Ρίξτε καμία ψήφο όταν έρθει η ώρα (που πλησιάζει μάλλον), γιατί αλλιώς σας βγάζουμε τον Ευαγγελάτο στη σέντρα, να σας ρίξει καμιά εκατοστή φέρετρα, κηδείες και θανάτους κάθε είδους... Εμπρός όλοι οι πολιτικοί παράγοντες μπροστά στη σύριγγα του εμβολίου, που προφυλάσσει από το μαύρισμα στις εκλογές... Συμπολίτευση και αντιπολίτευση όλοι από μία παγωμένη Pfizer στο χέρι…. 

Α, και πού είστε; Αυτή τη φορά δε θα τα πετάξουμε τα εμβόλια που πληρώσαμε.. θα τα κάνετε όλοι.. Τόσα φράγκα θα δώσει ο Πέτσας στα κανάλια.. πιο πολύ εμβόλιο θα βλέπετε, παρα «άγριες μέλισσες»... ε, κι αν δεν σας πιάσει το εμβόλιο, τι να σας κάνουμε, φαίνεται ήτανε γραπτό σας να πάτε... Καλό ταξίδι και καλά κέρδη στις φαρμακευτικές εταιρείες και το νέο χρόνο... Άντε να ανοίξουν και τα ταξιδιωτικά γραφεία να πάρουνε και τα δώρα τους κάποιοι... Καλή χρονιά.




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail