Οι τουρκικές δυνάμεις εγκατέλειψαν κι άλλο περικυκλωμένο παρατηρητήριο από το Συριακό Στρατό στο Χαλέπι: βίντεο

Freepen.gr - Το τουρκικό παρατηρητήριο, το οποίο πολιορκήθηκε από τον Συριακό Αραβικό στρατό στο Τζαμπάλ Αντάν στη βόρεια ύπαιθρο του Χαλεπίου, εγκαταλείφθηκε από τις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις μετά την έναρξη της διαδικασίας απόσυρσής τους το Νοέμβριο.

Σύμφωνα με το αραβικό Σπούτνικ, που έκανε ρεπορτάζ στην περιοχή, οι τελευταίοι Τούρκοι στρατιώτες στο παρατηρητήριο στο Τζαμπάλ Αντάν παρακολουθήθηκαν να απομακρύνουν πακέτα τροφίμων και νερού από τη βάση και κινούμενοι προς άλλη τοποθεσία στις περιοχές που ελέγχονταν από τους συμμαχικούς μαχητές τους.

Ο δημοσιογράφος παρακολούθησε επίσης τις οχυρώσεις και τα αναχώματα που βρίσκονταν μέσα στον εξωτερικό τσιμεντένιο τοίχο του σημείου, ενώ παρατηρήθηκαν ίχνη μικρών πυρκαγιών που φαινόταν να έχουν προκύψει από περιορισμένες εκρήξεις σε κάποια σημεία.

Πηγές δήλωσαν στο Σπούτνικ ότι η αποσυναρμολόγηση και η μεταφορά εξοπλισμού ξεκίνησαν εδώ και ένα μήνα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail