Τράγκας: Θα κάνουμε Χριστούγεννα φυλακισμένοι, επειδή η κυβέρνηση δεν πήρε τα απαραίτητα μέτρα βελτίωσης του ΕΣΥ

Καλό κουράγιο σε όλους. Θα πούμε τα κάλαντα φυλακισμένοι. Θα γιορτάσουμε το νέο έτος κάτω από τυραννικά περιοριστικά μέτρα. Δεν θα υπάρξει νυχτερινή διασκέδαση και κοινωνική συναναστροφή μέχρι να έρθουν τα εμβόλια. Αυτό δήλωσε ο πρωθυπουργός. Την άποψή του ενίσχυσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, ο κύριος Άλμπερτ Μπουρλά, λέγοντας ότι οι κυβερνήσεις δεν πρέπει να ανοίξουν τις οικονομίες τους αμέσως μετά το εμβόλιο.

Από: crashonline.gr

Οι φτωχοί θα γίνουν φτωχότεροι. Οι άνεργοι θα πολλαπλασιαστούν. Η ανεργία θα περάσει το 30%. Η δυστυχία θα χτυπήσει τα περισσότερα σπίτια. Δεν είναι πρόβλεψη. Δεν είναι προφητεία. Δεν είναι αντιπολιτευτικός λόγος. Είναι η πραγματικότητα. Ο σημερινός πρωθυπουργός έχει άλλα στο ιδιαίτερα άρρωστο μυαλό του. Δεν είναι απλά νεοφιλελεύθερος. Δεν είναι μόνο πειθήνιο όργανο της γερμανικής πολιτικής. Είναι πολιτικά νοσηρός. Με όσα κάνει και κυρίως με όσα δεν έκανε. Ενσυνείδητα σπρώχνει τη χώρα σε ένα νέο, τερατώδες, κατοχικό μνημόνιο, και σε παραχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων.
Οτιδήποτε κάνει προηγουμένως παίρνει έγκριση από την Καγκελαρία του Βερολίνου και από τα κέντρα τα οποία υπηρετεί, όπως αυτό του δοσιλόγου των Ναζί Τζορτζ Σόρος. Ακόμη και βέτο να βάλει στη Σύνοδο Κορυφής, θα το κάνει μετά από υπόδειξη των Γερμανών. Έτσι μεγάλωσε, έτσι νιώθει. Όπως πήγε, κρυφά από τους συμπατριώτες του, στην Τριμερή το Βερολίνου, έτσι ανάλογα θα πράξει σε ό,τι του πούνε οι Γερμανοί. Ενώ οι Τούρκοι έχουν κόψει στη μέση το Αιγαίο, αυτός αποδυναμώνει με τις πολιτικές επιλογές του την οικονομία και την άμυνα της χώρας.

Η ομάδα των γνωστών λοιμωξιολόγων φοβάται πλέον πολύ το ενδεχόμενο να κατηγορηθεί για συμμετοχή ή συναυτουργία σε εθνική καταστροφή και ταπεινωτικές, εθνικές υποχωρήσεις. Οι περισσότεροι γιατροί αμφισβητούν πλέον όχι μόνο την χρησιμότητα και την αποτελεσματικότητα του lockdown, αλλά και έναν ασφαλή εμβολιασμό του ελληνικού πληθυσμού με εμβόλια που παρήχθησαν με ταχύτητα φωτός.

Θα κάνουμε Χριστούγεννα φυλακισμένοι, επειδή ο Μητσοτάκης και η ακροδεξιά κυβέρνηση δεν πήραν τα απαραίτητα μέτρα βελτίωσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Προκειμένου να εξυπηρετούν τις μνημονιακές υποχρεώσεις και να υπακούν στις εγκρίσεις των Γερμανών, δεν προσέλαβαν το απαραίτητο γιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Οι γιατροί δεν προσήλθαν, γιατί έδιναν ψίχουλα με ετήσιες συμβάσεις.

Χιλιάδες άνθρωποι δολοφονούνται εν ψυχρώ από τον αναίσθητο πρωθυπουργό μετά την αναστολή των γενικών χειρουργείων και τη μετατροπή ολόκληρων νοσοκομειακών μονάδων σε κλινικές covid19. Επικίνδυνα ανευρύσματα παραμένουν ανεγχείρητα. Το ίδιο παραμελημένες αορτικές βαλβίδες. Πολλά περιστατικά νεοπλασιών, καρκίνων παραμένουν εκτός χειρουργείων γιατί δεν θεωρούνται οξέα. Όλες οι ασθένειες κρίνονται πλέον ως ψυχρά περιστατικά τα οποία μπορούν να πάνε πιο κάτω. Αποτέλεσμα χιλιάδες Έλληνες οδηγούνται σε επιβάρυνση υγείας και πρόωρο θάνατο.

Στην Ελλάδα η μόνη ασθένεια, η μόνη νοσηρότητα είναι ο covid19. Τίποτα άλλο δεν φροντίζεται εξαιτίας ενός άρρωστου πρωθυπουργού, ενός μοιραίου ανθρώπου που εμφανίζεται ως «Μεσσίας», ενώ παίζει διάφορα «βρώμικα παιχνίδια». Πολλαπλασιάζεται ο κίνδυνος επιβάρυνσης της υγείας χιλιάδων Ελλήνων και αυτό θα φανεί στην καταγραφή περιστατικών και θανάτων το επόμενο διάστημα. Ο καθηγητής Τσιόδρας, πρωταγωνιστής του σκανδάλου του H1N1, συμμετέχει πάλι σε αυτές τις μαζικές εγκληματικές ενέργειες κατά του λαού.

Καλώ τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να συλλέξει όλη τη μεγάλη σειρά συνεντεύξεων που πήραμε και παρουσιάζουμε από ενεργά στελέχη νοσοκομείων. Οι περιγραφές τους για ελλείψεις, εγκληματικά λάθη και κυβερνητικές επιλογές που δολοφονούν εν ψυχρώ χιλιάδες Έλληνες είναι ατράνταχτες αποδείξεις και ακλόνητες μαρτυρίες που στοιχειοθετούν σειρά κακουργημάτων.

Αυτό το οποίον πράττει ο άρρωστος Μητσοτάκης κατά της πατρίδος μας είναι εξόχως εφιαλτικό. Και αποδεικνύει την πολιτική ανηθικότητα του ανδρός. Η σημερινή αντιπολίτευση λόγω παλαιών λαθών και ενοχών. λόγω συμμετοχής στο σύμφωνο «Κατοχής» δεν έχει την απαραίτητη δύναμη ούτε να κοντράρει ούτε να πείσει το λαό ούτε μέχρι στιγμής να αυξήσει τη δύναμή της. Για αυτό σε όλες τις δημοσκοπήσεις υπάρχει μεγάλο ποσοστό αναποφάσιστων και δυσαρεστημένων.

Η κοινωνία βουλιάζει. Είναι σε απόγνωση, ανασφάλεια και αβεβαιότητα. Ιδρυματοποιείται, εθίζεται σε ατμόσφαιρα φυλακής. Δεν υπάρχουν πλέον συνταγματικές και ατομικές ελευθερίες. Υπάρχει ενίοτε προαυλισμός. Προσαρμογή και συσσίτιο, ωράριο εντός του κελιού. Ωράριο για περίπατο, για παραμονή στους διαδρόμους. Και έξοδος στον ήλιο συγκεκριμένες ώρες της ημέρας. Οι έλεγχοι θυμίζουν εφόδους σωφρονιστικών υπαλλήλων στα κελιά κρατουμένων. Οι συνομιλίες παρακολουθούνται πλέον όπως στις φυλακές.

Δεν υπάρχει πολιτισμός. Οι καλλιτέχνες ζούνε ως τέταρτης κατηγορίας πολίτες. Ως παρείσακτοι σε μια κοινωνία η οποία μιλάει μόνο για ψυχρή τηλεκπαίδευση, ψυχρές τηλεαγορές, ψυχρή τηλεργασία και υγειονομικά διαβατήρια. Όποιος παρακολουθεί τις ενέργειες του Μητσοτάκη, αισθάνεται ότι μετέχει σε ταινία του Χόλυγουντ ανάλογη με το σενάριο του«Hunger games». Υπάρχουν αποκλεισμένες περιοχές. Υπάρχουν κανόνες που επιβάλλονται από κεντρική διοίκηση. Υπάρχουν έφοδοι αστυνομικών που ελέγχουν αν οι φτωχοί πολίτες τηρούν τα μέτρα ή είναι άναρχοι, οπότε τιμωρούνται. Σκεφτείτε ότι μιλάνε για νέο μνημόνιο ενώ δεν κάνουν τίποτα για το υπάρχον σύστημα υγείας. Μιλάνε για σχέδια Πισσαρίδη, για περαιτέρω μειώσεις του βιοτικού επιπέδου, για χρέος 207% σε σύγκριση με το ΑΕΠ, ενώ έρχεται ένα πρωτοφανές κύμα ανεργίας με κλείσιμο χιλιάδων επιχειρήσεων. Επιδιώκεται να περάσουμε στην εποχή των πολυεθνικών. Δεν χρειάζονται χιλιάδες επιχειρήσεις εστίασης. Χρειάζεται delivery από πολυεθνικούς κολοσσούς. Χρειάζεται να ψωνίζεις μέσω ιντερνετικών αλυσίδων. Πρέπει να κουβαλάς μαζί σου υγειονομικό διαβατήριο και τσιπ με όλα τα στοιχεία σου. Έτσι ελέγχεται καλύτερα από πληθυσμός από μια αόρατη παγκόσμια ηγεσία.

Print Friendly and PDF
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.