Όπως οι Κούρδοι τους Ρώσους: Καταιγίδα εκατοντάδων πετρών από Σύριους σε κονβόι των ΗΠΑ

Freepen.gr - Εξοργισμένοι Σύριοι βγήκαν στο Διεθνή Αυτοκινητόδρομο στην ύπαιθρο του Al-Qamishli πρόσφατα για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους με τα αμερικανικά στρατεύματα, τα οποία για ακόμη μια φορά έτυχαν... θερμής υποδοχής.

Σε ένα βίντεο που μοιράστηκε στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, οι πολίτες πετροβόλησαν τα αμερικανικά στρατιωτικά οχήματα που ταξίδευαν στην ύπαιθρο του Al-Qamishli στην επαρχία Al-Hasakah.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο από το Twitter, τα οχήματα Συνασπισμού υπό την ηγεσία των ΗΠΑ συνεχίζουν την πορεία τους, παρά τη σαφή εχθρότητα από τον τοπικό πληθυσμό στην ύπαιθρο του Al-Qamishli.

Όπως οι Κούρδοι πετροβολούν τους Ρώσους, ομοίως οι Σύριοι υποδέχονται συχνά πυκνά με αντίστοιχη... θερμότητα τα κονβόι των ΗΠΑ, ιδίως από τότε που οι Τούρκοι με τους μισθοφόρους τους προωθήθηκαν σε συριακά εδάφη.

Συμπέρασμα; Οι γηγενείς λαοί πρέπει να αφήνονται μόνοι τους να βρουν τις λύσεις.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail