Ιρανός υποστράτηγος: "Έχουμε αρκετά για να νικήσουμε τον εχθρό"

Freepen.gr - Ο διοικητής της ιρανικής Επαναστατικής Φρουράς, Υποστράτηγος Χουσεΐν Σαλάμι, δήλωσε ότι η Τεχεράνη διαθέτει ό,τι είναι αρκετό για να νικήσει τον εχθρό, τονίζοντας ότι "αυτοί (οι ανώνυμοι εχθροί) δε θα επιτύχουν τις φιλοδοξίες τους να μας ελέγξουν".

"Ο εχθρός θέλει να ελέγξει το Ιράν και τους λέμε ότι δεν θα είναι σε θέση να διαπράξουν καμία τρέλα ή να ελέγξουν τις αποφάσεις μας", συνέχισε ο Σαλάμι.

"Το Ιράν έχει έναν ανθεκτικό και ισχυρό λαό που δε θα ενδώσει στην οικονομική πίεση των ΗΠΑ", πρόσθεσε ο διοικητής των επαναστατικών φρουρών.

Ο Σαλάμι, ο οποίος ορίστηκε επικεφαλής διοικητής του Ισλαμικού επαναστατικού σώματος Φρουράς το 2019, εμφανίζεται πιο επιθετικός στην προσέγγισή του με το Ισραήλ και τις Ηνωμένες Πολιτείες από τους προκατόχους του.

Ο επικεφαλής του IRGC έχει επεκτείνει και εδραιώσει την παρουσία του Ιράν σε αρκετές χώρες της περιοχής, ενισχύοντας παράλληλα τις δυνάμεις της χώρας του στην εγχώρια αγορά.

Επί Σαλάμι, το IRGC έχει δει μια τεράστια αύξηση στις ναυτικές δυνατότητές του, μαζί με τις νέες εξελίξεις στην τεχνολογία πυραύλων του.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail