Ισραηλινό υποβρύχιο πέρασε το Σουέζ - Επίδειξη ισχύος με πλου προς Περσικό Κόλπο

(Moshe Shai/Flash90/JNS)
Freepen.gr - Ένα υποβρύχιο του Ισραηλινού Ναυτικού διέσχισε εμφανώς τη Διώρυγα του Σουέζ την περασμένη εβδομάδα σε αυτό που θεωρείται ως επίδειξη δύναμης που στοχεύει στο Ιράν, ανέφερε το Kan News, δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός τη Δευτέρα το βράδυ.

​Άραβες αξιωματούχοι των μυστικών υπηρεσιών φέρεται να επιβεβαίωσε στο Kan News ότι υποβρύχιο της IDF στην επιφάνεια και βλέποντας προς τον Περσικό Κόλπο, που βρίσκεται στην άλλη πλευρά της Σαουδικής Αραβίας, σε μια σκόπιμη πράξη, με το πράσινο φως από την Αίγυπτο, και υποτίθεται ότι προορίζεται να "στείλει ένα μήνυμα" στον Ανώτατο Ηγέτη του Ιράν Αλί Χαμενέι.

Δεν έχει υπάρξει κανένα επίσημο σχόλιο από τις δυνάμεις άμυνας του Ισραήλ, με την IDF να απαντά ότι δεν ανταποκρίνεται σε "δημοσιεύσεις αυτού του είδους.”


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail