Γιώργος Ρωμανός: Δήθεν «σύμμαχοι» και εθνομηδενιστές πιέζουν την Ελλάδα να υποκύψει στην Τουρκία

Ένας πόλεμος μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας αποτελεί ένα εξαιρετικά διαπλεκόμενο, πολυπαραγοντικό σύστημα οι παράγοντες του οποίου εδράζονται εκτός και εντός Ελλάδος. Οι αλληλοεπιρρεαζόμενες παράμετροί του είναι τόσες, ώστε εάν στο σύστημα σημειωθεί κάποια αδράνεια, σκόπιμη ή τυχαία, αυτό μπορεί να αποτελέσει δραστικό κίνητρο για τους Τούρκους, στο να προχωρήσουν σε ακόμη περισσότερες οργανωμένες ένοπλες επιχειρήσεις ή και κήρυξη πολέμου εναντίον της Ελλάδος. 

Άσπονδοι «Σύμμαχοί» μας, ενδοτικοί πολιτικοί, πολυάριθμοι εθνομηδενιστές αλλά και φιλότουρκοι φροντίζουν εδώ και δεκαετίες να παράγουν εντός Ελλάδος αδράνεια, με αποτέλεσμα η Τουρκία με μικρά και σταθερά βήματα να κατακτά κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας και κάθε μέρα να επεκτείνει τις απαιτήσεις της. Είναι γνωστό ότι τελευταία διεκδικεί μέχρι και τα Αντικύθηρα. 

Το 1ο μέρος από τη διαδικτυακή ομιλία στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Γιαννιτσών με θέμα: «Η Ελλάδα μεταξύ Τουρκίας και ΗΠΑ. Η πιθανότητα ενός πολέμου». 

Διοργάνωση: Ιστορική και Λαογραφική Εταιρία Γιαννιτσών «Ο Φίλιππος» και ΔΗΚΕΠΑ του Δήμου Πέλλας. 

Η ομιλία έλαβε χώρα στις 14-12-2020.


 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail