Λυπάμαι κύριε Δένδια, αλλά ο Τσαβούσογλου έχει δίκιο

Τσαβούσογλου: "Αγαπητέ κύριε Δένδια σταματήστε να ζητάτε βοήθεια από τρίτους τραυματίζοντας την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού". Λυπάμαι κύριε Δένδια, αλλά ο Τσαβούσογλου έχει δίκιο. Γίναμε αξιοθρήνητοι επαίτες. Άσε που και η βοήθεια από τρίτους (ΕΕ, ΝΑΤΟ κλπ.) δεν έρχεται. 

Ευθύνεστε όμως ως πολιτικό σύστημα συνολικά, γιατί τόσα χρόνια που απειλούμεθα ευθέως δεν προετοιμάσατε ψυχικά και ηθικά την Ελλάδα για να αντιμετωπίσει την απειλή. Τουναντίον αναδείξατε έναν εσμό εθνομηδενιστών, απάτριδων, τουρκόδουλων και οπαδών του "κατευνασμού" και του "διαλόγου εφ' όλης της ύλης", δηλαδή της συνθηκολόγησης άνευ όρων. 

Το δε εορτασμό της Ιερής Επετείου της Επανάστασης τον αμαυρώσατε με μία ψευδοεπιτροπή που μόνο σκοπό έχει την διαστρέβλωση του μηνύματος του 1821.

Επίκαιρο σχόλιο του Μελέτη Η. Μελετόπουλου 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail