Η ανεμελιά του πρωθυπουργού κι ο Σρόιτερ που κυριολεκτικά τον...τσάκισε με τις ερωτήσεις του!

Στιγμές χαλάρωσης και....ανεμελιάς. Μπορεί τα μέσα να τις έκρυψαν και τις αποσιώπησαν αλλά οι φωτογραφίες της πρωθυπουργικής ποδηλατάδας μετά της συζύγου του στην Πάρνηθα, κυκλοφόρησαν ευρέως στο διαδίκτυο, ακόμα και στον διεθνή τύπο. Η επικοινωνιακή ζημιά είχε γίνει και έπρεπε στα εννιάμερα της ποδηλατάδας να γίνει ένα τηλεοπτικό λίφτινγκ του πρωθυπουργικού προφίλ. Επελέγη χθες το κανάλι ALPHA και ο δημοσιογράφος Σρόιτερ, ο οποίος κυριολεκτικά τσάκισε τον πρωθυπουργό με τις ερωτήσεις του.

Χρήστος Κουτσονάσσιος
Δικηγόρος - Μέλος κίνησης Πράττω

Παρ' όλα αυτά ο συνεντευξιαζόμενος πρωθυπουργός είπε αρκετές αλήθειες, που ήταν ορατές και πιο πριν την συνέντευξη. Είπε: "Ενοχλήθηκα που μία μικρή στιγμή ανεμελιάς διογκώθηκε"!! Όχι βέβαια ο Σρόιτερ δεν τον ρώτησε αν ο πρωθυπουργός μίας χώρας δικαιούται να έχει στιγμές ανεμελιάς και ειδικά όταν το Σαββατοκύριακο της ποδηλατάδας η χώρα είχε 200 θανάτους στα νοσοκομεία.

Είπε επίσης "Διότι, θέλω να τονίσω ότι η άσκηση επιτρέπεται εντός περιφερειακής ενότητας" για δικαιολογήσει γιατί πήγε στην Πάρνηθα. Όχι βέβαια ο Σρόιτερ δεν τον ρώτησε αν ισχύει η κυβερνητική απόφαση για αυστηρό περιορισμό της ατομικής άθλησης κοντά στην οικία ισχύει και γι' αυτόν.

Θα μου πείτε τώρα γιατί ασχολούμαι με την συνέντευξη του πρωθυπουργού; Ασχολούμαι γιατί με τις επαναλαμβανόμενες ...ανεμελιές γίνεται μία συνειδητή προσπάθεια συμβολικής εμπέδωσης της υποταγής των πολιτών του νέου καθεστώτος, σε μία ελίτ η οποία δεν έχει τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχει ο απλός λαός, σε μία ελίτ πολιτικά ανεύθυνη ότι και αν κάνει, που έχει άλλα δικαιώματα απ' ότι ο μέσος πολίτης και σ' ένα κράτος που λειτουργεί ως κράτος έκτακτων αναγκών με βαθμιαία κατάργηση της δημοκρατίας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail