Εθνικοί αυτόχειρες! Στηρίξαμε την Ουκρανία και τώρα αυτή εξοπλίζει την Τουρκία!

 

Εάν υπήρχε σοβαρό κράτος... Άλλο ένα παράδειγμα τις αυτοκτονικές πολιτικής που ακολουθεί η Ελλάδα, συνιστά η πρόσφατη διακρατική αμυντική συμφωνία Ουκρανίας – Τουρκίας.

Από: newsbreak.gr

Η Ουκρανία φαίνεται ότι δεν θα δώσει μόνο κινητήρες για τα τούρκικα μη επανδρωμένα αεροσκάφη, την ώρα που όλες οι άλλες βιομηχανίες της είχαν κλείσει την πόρτα δημιουργώντας τις τεράστιο πρόβλημα. Τώρα μαθαίνουμε ότι βάσει αυτής της συμφωνίας, οι τουρκικές κορβέτες θα κατασκευαστούν στα ουκρανικά ναυπηγεία!

Δηλαδή η Ελλάδα επέβαλε κυρώσεις κατά της Ρωσίας για την Ουκρανία, με αποτέλεσμα να καταστραφούν χιλιάδες Έλληνες παραγωγοί λόγω του εμπάργκο, αλλά η Ουκρανία στρέφεται ανοιχτά στο πλευρό του εχθρού μας.

Η Ελλαδική εκκλησία αναγνώρισε το αυτοκέφαλο της ουκρανικής εκκλησίας, ερχόμενη σε ευθεία ρήξη με την Μόσχα χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος και η Ουκρανία για να μας «ευχαριστήσει» που ζημιώσαμε τα εθνικά μας συμφέροντα για χάρη της, εξοπλίζει τον εχθρό μας.

Εάν υπήρχε σοβαρό κράτος, θα επέβαλε αυστηρές κυρώσεις κατά της Ουκρανίας, θα αναγνώριζε την Κριμαία, θα ακύρωνε την αναγνώριση του αυτοκέφαλου της ουκρανικής εκκλησίας και θα έσπαγε αμέσως το εμπάργκο κατά της Ρωσίας. Θα έθετε βέτο σε όλες τις ευρωπαϊκές αποφάσεις υπέρ της Ουκρανίας.

Εάν υπήρχε κράτος δηλαδή που σέβεται την Ελλάδα και τους Έλληνες. Αλλά που τέτοια τύχη…
Print Friendly and PDF
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.