Ακάρ σε Χαφτάρ: Αν μας επιτεθείτε, θα σας θεωρήσουμε νόμιμο στόχο

Freepen.gr - Ο Υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Χουλούσι Ακάρ δήλωσε ότι ο στρατηγός Χαλίφα Χαφτάρ και οι δυνάμεις του θα θεωρηθούν νόμιμοι στόχοι εάν επιτεθούν σε τουρκικά στοιχεία που βρίσκονται στη Λιβύη, ανέφερε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Αναντολού την Κυριακή.

Ο Ακάρ πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Τρίπολη το Σάββατο για να συναντηθεί με αξιωματούχους της διεθνώς αναγνωρισμένης κυβέρνησης εθνικής συμφωνίας μετά την απειλή του Χαφτάρ να εκδιώξει τις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις από τη Λιβύη εάν δεν αποχωρήσουν ειρηνικά.

"Αυτός ο εγκληματίας πολέμου, ο δολοφόνος Χαφτάρ και οι υποστηρικτές του θα πρέπει να γνωρίζουν ότι σε κάθε απόπειρα επίθεσης σς τουρκικούς στόχους, τα δολοφονικά στοιχεία του Χαφτάρ θα θεωρούνται νόμιμοι στόχοι παντού", δήλωσε ο Ακάρ σε ομιλία του Τούρκου στρατιωτικού αξιωματούχου της Λιβύης αργά το Σάββατο, σύμφωνα με τον Αναντόλου. "Δε θα βρουν μέρος για να ξεφύγουν μετά από μια τέτοια κίνηση".
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail