Ίσως το πιο υποτιμητικό και προσβλητικό θέαμα που έδειξε ως σήμερα η τηλεόραση

StockSnap / pixabay
Μου έχει προξενήσει ιδιαίτερη εντύπωση σε μία εποχή κατά την οποία μιλάμε και τα δικαιώματα του πώς ένα τηλεοπτικό προϊόν κατάφερε να ξεκινήσει, να προχωρήσει και να οδεύει προς ολοκλήρωση χωρίς πραγματικά να υπάρξει καμία αποδοκιμασία του περιεχομένου του και ενδεχομένως παρέμβαση για τη διακοπή του.

Του Στρατή Μαζίδη

Αναφέρομαι στην εκπομπή, κατά άλλους παιχνίδι ή προσχεδιασμένο σόου, όπου πολλές νεαρές κοπέλες διεκδικούν έναν "περιζήτητο" γαμπρό. Κάτι το οποίο μπορείς να συνοψίσεις με μία λέξη, νυμφοπάζαρο.

Ένας εργένης που απολαμβάνει διάφορες εμπειρίες με όμορφες παρουσίες ο οποίος έχει το ελεύθερο να τις χαίρεται μέχρι ενός σημείου παίζοντας με τον ψυχισμό τους και αυτές να το ανέχονται για να κερδίσουν την καρδιά ενός τόσο...εκλεκτού άνδρα που όμως ταυτόχρονα παίζει με αρκετές μαζί απορρίπτοντας τες σταδιακά μία προς μία για να φτάσει στην τελευταία και τυχερή.

Αρκετές κοπέλες που δηλώνουν ερωτευμένες με τον ίδιο άνθρωπο ανέχονται να μένουν κάτω από την ίδια στέγη, και διαδοχικά η μία μετά την άλλη να τον διασκεδάζουν. Είτε είναι κάτι στημένο είτε όχι, το αποτέλεσμα είναι το προϊόν που φτάνει στην οθόνη της τηλεόρασης, το πρότυπο που φιλοδοξεί να μας περάσει.

Για να φτάσουμε τελικά στο σημείο όπως διαβάζουμε στις δημοφιλείς αναρτήσεις γνωστών μέσων ενημέρωσης της τελικής τριάδας όπου η καθεμία είχε τη δυνατότητα αν ήθελε να πάρει το κλειδί ενός δωματίου και να περάσει μια...τρυφερή νύχτα με τον εργένη. Δηλαδή ο εργένης θα είχε τη δυνατότητα να κάνει ένα test drive κάθε μέρα με διαφορετική κοπέλα μέχρι να αποφασίσει, αν οι υποψήφιες δεν είχαν την ελάχιστη κόκκινη γραμμή.

Αν αυτό το προϊόν δεν είναι προσβολή της αξιοπρέπειας και των δύο φύλων, τότε τι είναι;

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail