Πιέσεις στο Πακιστάν να τα βρει με το Ισραήλ

Freepen.gr - Ο Πακιστανός Πρωθυπουργός Ιμράν Χαν δεσμεύθηκε την Κυριακή ότι δεν θα συμμετάσχει στην ειρηνευτική πρωτοβουλία της κυβέρνησης Τραμπ με το Ισραήλ παρά τις προσπάθειες να τον πείσει να το πράξει, μεταδίδει η israelhayom.com.

"Δεν έχω δεύτερη σκέψη για την αναγνώριση του Ισραήλ αν δεν υπάρχει δίκαιος διακανονισμός που να ικανοποιεί την Παλαιστίνη", δήλωσε στην τοπική τηλεόραση στο Πακιστάν. Αρνήθηκε ωστόσο να πει από πού προέρχεται η πίεση.

"Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούμε να πούμε. Έχουμε καλές σχέσεις μαζί τους", γράφει η Indian Express ότι δήλωσε αναφερόμενος στις χώρες που προσπαθούν να τον πείσουν. Χάρη στις έντονες προσπάθειες διαμεσολάβησης των ΗΠΑ, το Ισραήλ πέτυχε πρόσφατα συμφωνίες με τρεις αραβικές χώρες για τη δημιουργία πλήρων διπλωματικών σχέσεων: το Μπαχρέιν, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Σουδάν. 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail