Πρώην αξιωματικός και σύμμαχος του Ερντογάν απειλεί με "λουτρό αίματος" Γαλλία, ΗΑΕ κι Αίγυπτο

Freepen.gr - Ο πρώνν επικεφαλής της Στρατιωτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών της Τουρκίας και σύμμαχος του Ερντογάν, Ισμαήλ Χακί Πεκίν απείλησε τη Γαλλία την Αίγυπτο και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με Λουτρό αίματος μιλώντας στην κρατική τηλεόραση και λέγοντας συγκεκριμένα ότι νέες ένοπλες εξτρεμιστικές ομάδες θα μπορούσαν να μπουν στο παιχνίδι κλιμακώνοντας τη βία σε ολόκληρη την περιοχή.

Στο βίντεο που παρουσιάζει το λογαριασμό του στο Twitter ο Τούρκος αυτοεξόριστος δημοσιογράφος Abdullah Bozkurt, ο Πεκίν αναφέρει ότι επίσης να στοχεύσουμε με κάποιους τον στρατηγό Χάφταρ και τις δυνάμεις του. Ο χαφταρ και οι άλλοι γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τι εννοώ όταν λέω "κάποιοι". Οι αξιωματικοί των μυστικών υπηρεσιών γνωρίζουν πάρα πολύ καλά Ποιοι είναι αυτοί οι "κάποιοι".

Σημειώνει ότι "στοχεύουμε τον Χάφταρ, την Αίγυπτο, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και άλλες χώρες πίσω από αυτόν. Δε θέλω να δώσω ονόματα αλλά υπάρχουν παράγοντες στην Τουρκία μπορεί να βάλει στο παιχνίδι αυτοί δεν ανήκουν στις δυνάμεις της Τουρκίας αλλά μπορούν να μπουν στο παιχνίδι".

Και συνεχίζει:

"Άπαξ και στοχεύσουμε, όλη η περιοχή συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας θα μετατραπεί σε Λουτρό αίματος αυτό είναι το πρώτο δεύτερον μπορούμε να βάλουμε σε λίστα στόχων τον Χάφταρ και να τον εξοντώσουμε με ένοπλα drones"

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail