Σιγοψήνεται εξέγερση των Σύριων κατά των ΗΠΑ ανατολικά του Ευφράτη - Νέα μεγάλη διαδήλωση

Freepen.gr - Μια μεγάλη διαδήλωση πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην επαρχία της Αλ-Χασάκα ενάντια στην παρουσία των αμερικανικών και τουρκικών δυνάμεων στο εσωτερικό της Συρίας.

Η διαδήλωση, η οποία οδηγήθηκε από μια σειρά φυλών από τη βορειοανατολική Συρία, συμπεριλαμβανομένης της φυλής Al-Tayy, πραγματοποιήθηκε στην ύπαιθρο του Al-Qamishli, όπου εκατοντάδες άνθρωποι διαδήλωσαν ενάντια στην παρουσία αμερικανικών και τουρκικών δυνάμεων στο εσωτερικό της χώρας.

Σε ένα βίντεο που διαμοιράζεται η Union News, οι φυλές βαδίζουν μέσα από την ύπαιθρο Al-Qamishli, ενώ φέρουν πανό για την υποστήριξη του Συριακού Προέδρου Bashar Al-Assad.



Τους τελευταίους μήνες, οι εντάσεις αυξάνονται μεταξύ των κουρδικών Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων που υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ (SDF) και ορισμένων φυλών ανατολικά του ποταμού Ευφράτη.

Σε μια τέτοια περίπτωση, φυλές στην ανατολική ύπαιθρο του Deir Ezzor είχαν εμπλακεί σε μια σκληρή μάχη με τα στρατεύματα των SDF μετά τη δολοφονία ενός ανδρά από τις φυλές.

Τώρα, οι εντάσεις εξακολουθούν να αυξάνονται ανατολικά του Ευφράτη, καθώς αρκετές φυλές ανανεώνουν την έκκλησή τους για την απόσυρση των δυνάμεων συνασπισμού από όλη την επικράτεια της Συρίας

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail