Οι ιρανικές μυστικές υπηρεσίες εντόπισαν πρόσωπα που συνδέονται με την εκτέλεση του επιστήμονα

FarkhodVakhob9TJK9 / pixabay
Freepen.gr - Ο εκπρόσωπος της ιρανικής κυβέρνησης Ali Rabiei δήλωσε την Τετάρτη ότι το ιρανικό Υπουργείο Πληροφοριών έχει εντοπίσει ανθρώπους που συνδέονται με τη δολοφονία του πυρηνικού επιστήμονα Mohsen Fakhrizadeh.

Ο Rabiei δήλωσε ότι οι έρευνες για τη δολοφονία του ιρανού πυρηνικού επιστήμονα Fakhrizadeh "πραγματοποιούνται από όλες τις πλευρές και η φύση της απάντησης θα προετοιμαστεί μετά την ολοκλήρωση των ερευνών".

"Το Ανώτατο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας έχει ήδη παράσχει πληροφορίες σχετικά με αυτό. Το Υπουργείο πληροφοριών, μέσω των προσπαθειών του, παρατήρησε κινήσεις και κατάφερε να αποκτήσει τον έλεγχο της περιοχής. Το Υπουργείο Πληροφοριών έχει εντοπίσει τα σχετικά πρόσωπα και όλες οι διαστάσεις διερευνώνται και όταν οριστικοποιηθεί η έρευνα, θα σχεδιαστεί μια απάντηση. Το σημαντικό είναι ότι, όπως επεσήμανε ο Ανώτατος Ηγέτης, οι πυρηνικές μας γνώσεις δεν επηρεάστηκαν και δεν μπορούσαν να τις δολοφονήσουν. Ένα από τα προγράμματά μας είναι η ενίσχυση της έρευνας αμυντικής γνώσης. Προσέλκυση της ελίτ και ακόμη μεγαλύτερη αξιοπιστία για την επιστημονική πρόοδο, όπως είπε ο Ανώτατος Ηγέτης, σίγουρα δεν θα παραμελήσουμε την τεχνολογία μας", δήλωσε ο Rabiei, όπως ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Tasnim.

Την Τρίτη, ο εκπρόσωπος του ιρανικού Υπουργείου Εξωτερικών Saeed Khatibzadeh ανέφερε ότι "το Ιράν θα ανταποκριθεί πολύ οδυνηρά στη δολοφονία του Fakhrizadeh”. Ο Khatibzadeh κατηγόρησε το Ισραήλ για τη δολοφονία Fakhrizadeh, υποστηρίζοντας ότι "υπάρχουν ενδείξεις και αποδείξεις για αυτό”.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail