Σύριοι και Ρώσοι κατέκαψαν το αρχηγείο τουρκογενών μαχητών

Freepen.gr - Οι συριακές και ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις εξαπέλυσαν μεγάλη επίθεση κατά των τζιχαντιστικών ομάδων στην ύπαιθρο της Λατάκειας την Κυριακή, προκαλώντας μεγάλες απώλειες στις τάξεις των τελευταίων.

Σύμφωνα με μια αναφορά από την περιοχή του ΑΜΝ Νews, οι ρωσικές και συριακές αεροπορικές δυνάμεις στόχευσαν σε μεγάλο βαθμό τις θέσεις του Ισλαμικού Κόμματος του Τουρκεστάν, μια τζιχαντιστική ομάδα που αποτελείται από ένα μεγάλο αριθμό αλλοδαπών που σήμερα πολεμούν στο εσωτερικό της Συρίας.

Τα ρωσικά και συριακά πολεμικά αεροσκάφη στόχευσαν ειδικά τις θέσεις της ομάδας εντός της περιοχής Τζαμπάλ Αλ-Ακράντ της Λατάκια, όπου αυτοί οι τζιχαντιστές έχουν χαράξει μια μεγάλη περιοχή επιρροής μεταξύ του Καμπάνι και της επαρχίας του Ιντλίμπ.

Από τις αρκετές αεροπορικές επιδρομές που ξεκίνησαν την Κυριακή οι συριακές και ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις, τουλάχιστον τρεις εξ αυτών στόχευσαν την έδρα αυτής της τρομοκρατικής ομάδας εντός της περιοχής Τζαμπάλ Αλ-Ακράντ του Κυβερνείου Λατάκια.

Πριν από την επίθεση, τα αεροσκάφη αναγνώρισης των ρωσικών αεροδιαστημικών δυνάμεων παρακολουθούσαν στενά την περιοχή για να προετοιμαστούν οι σφοδρές επιθέσεις.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail