Μετά το μάθημα του καλοκαιριού, το έβαλε στα πόδια η ΚΕΜΑΛ ΡΕΪΣ, μόλις κινήθηκε ο Αιγύπτιος κυβερνήτης

Freepen.gr - Τουρκική φρεγάτα το βράδυ της Παρασκευής επιχείρησε να εισέλθει στην περιοχή που διεξαγόταν η άσκηση "Μέδουσα 10" ανοιχτά της Αλεξάνδρειας με αποτέλεσμα να προκαλέσει την αντίδραση αιγυπτιακής φρεγάτας όπως πληροφορείται το ΟΡΕΝ. 

Η Τουρκική φρεγάτα έφτασε σε απόσταση μόλις 20 ναυτικών μιλίων από το αιγυπτιακό πολεμικό καράβι με αποτέλεσμα ο Αιγύπτιος καπετάνιος να καλέσει τον Τούρκο κυβερνήτη να απομακρυνθεί από την περιοχή.

Μάλιστα σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του συντάκτη Κώστα Αλατζά, η αιγυπτιακή φρεγάτα κινήθηκε προς την μεριά του τουρκικού πλοίου. Αμέσως μετά την αντίδραση της αιγυπτιακής φρεγάτας, η Τουρκική φρεγάτα απομακρύνθηκε από την περιοχή.

Όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες, η τουρκική φρεγάτα που επιχείρησε να μπει παράνομα στην περιοχή της μέδουσας είναι η Κεμάλ Ρέις, την οποία το περασμένο καλοκαίρι εμβόλισε κι άνοιξε σαν κονσέρβα η ελληνική φρεγάτα "Λήμνος".


 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail