Οι Γερμανοί πλάστηκαν για να κάνουν τη βρώμικη δουλειά στον πλανήτη

Έχω τη βάσιμη υποψία ότι ο Θεός έπλασε τους Γερμανούς για να κάνουν τη βρώμικη δουλειά στον πλανήτη. Δεν έχω βρει άλλον λόγο για την ύπαρξη αυτής της ράτσας που αιματοκύλισε δύο φορές την ανθρωπότητα και σαφώς βρίσκεται πίσω από την τρίτη που ζούμε κι έχει αλλιώτικη μορφή.

Μαρία Μπαϊρακτάρη

Όσο για εμάς τους Έλληνες, αποτελούν πάντα την δύναμη που οπλίζει το χέρι των εχθρών μας, όταν δε θέλουν οι ίδιοι να λερώσουν τα δικά τους. Από τη λήξη του Β'ΠΠ και μετά προσπαθούν απεγνωσμένα να ξεπλύνουν το αίμα από πάνω τους και να παρουσιάσουν στο παγκόσμιο γίγνεσθαι ότι είναι άλλο οι ναζί κι άλλο οι Γερμανοί.

Όχι από τύψεις για τα εγκλήματά τους αλλά επί σκοπού φυσικά. Στο ελλαδιστάν βρίσκει πάντα πρόσφορο έδαφος η αλλοίωση της ιστορίας μας. Είναι άλλοι οι κομιτατζήδες κι άλλοι οι Βούλγαροι.
Είναι άλλοι οι σφαγείς μας στην Μικρασία κι άλλοι οι Τούρκοι.

Είναι συνωστισμός το ολοκαύτωμα της Σμύρνης.
Είναι Μακεδόνες οι σκοπιανοί.
Δεν είναι οι Μακεδόνες Έλληνες
Κι ένα σωρό άλλα χαριτωμένα.

Από το 2010 υπάρχει το πρόγραμμα "Μνήμες από την κατοχή"
Ο προϋπολογισμός του είναι 1,2 εκ. ευρώ.
Συμμετέχει το γερμανικό ΥπΕξ, το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος κι άλλα ιδιωτικά ιδρύματα.
Θεωρητικά στην αρχή στόχος του ήταν να μάθουν την αλήθεια τα γερμανάκια.

Πλέον ο προσχηματικός λόγος της δημιουργίας του δεν χρειάζεται να υφίσταται οπότε το πλάνο άλλαξε και πρέπει να μάθουν την αναθεωρημένη ιστορία της κατοχής τα Ελληνόπουλα.

Πριν λίγες μέρες έλαβε χώρα ένα διήμερο επιστημονικό διαδυκτιακό συνέδριο του προγράμματος αυτού, όπου στην διαδικασία παρουσίασης του εκτός των άλλων συμμετείχαν και μέλη της επιτροπής που ξαναγράφει τα σχολικά βιβλία των παιδιών μας.

Στο εγχειρίδιο προς τους εκπαιδευτικούς αναφέρει σε κάποιο σημείο:

"Η σχολική ιστοριογραφία παρουσιάζει σοβαρή υστέρηση.
Όχι μόνο δεν παρακολουθεί τις εξελίξεις στην ελληνική και διεθνή ιστορική έρευνα και δεν αφουγκράζεται το δημόσιο ενδιαφέρον για την περίοδο αυτή, αλλά εμφανίζει ανησυχητικά σημεία συντηρητικής αναδίπλωσης.
Υιοθετεί εκ νέου την ΕΘΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗ οπτική για τον Β'ΠΠ προβάλλοντας τον ως ελλημο-ιταλο-γερμανο-βουλγαρικη σύρραξη και παραβλεποντας τον καταλυτικό ρόλο της φασιστικής ιδεολογίας και της φυλετικής θεωρίας σ' αυτόν, δίνει έμφαση στις πολεμικές επιχειρήσεις των αντιπάλων, αγνοεί νέες θεματικές και ερμηνευτικά σχήματα, ενώ υποβαθμίζει τις μορφές συνεργασίας σε ασήμαντες παρεκκλίσεις από τον κανόνα της ΠΑΝΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ "

Μια πολύ καλή πρόταση θα ήταν να κλείσουν όλα τα σχολεία στην Ελλάδα και να ενεργοποιηθεί το κρυφό σχολειό.

Μια άλλη καλή πρόταση πιστεύω πως είναι να ξεμπερδεύουμε με τους υπεύθυνους της αλλοίωσης της ιστορίας μας με τρόπο ναζιστικό για να έχουν και σφαιρική άποψη:

Δειγματοληπτικά τα ολοκαύτωματα, οι εκτελέσεις και οι σφαγές της Βέρμαχτ, των σουμπεριτών και των φίλων μας των γερμανών, που η εθνική μας Κατίνα αλλάζει το σενάριο για τις αποζημιώσεις και δεν είναι πλέον νομικά απαιτητές.

ΚΕΡΔΥΛΙΑ ΣΕΡΡΩΝ
ΜΕΣΟΒΟΥΝΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΚΑΝΔΑΝΟΣ ΧΑΝΙΩΝ
ΚΟΜΜΕΝΟ ΑΡΤΑΣ
ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΔΟΞΑΤΟ ΔΡΑΜΑΣ
ΛΙΓΚΙΑΔΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΒΙΑΝΝΟ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
ΔΙΣΤΟΜΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΑΧΑΪΑΣ
ΧΟΡΤΙΑΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΚΟΝΤΟΜΑΡΙ ΧΑΝΙΩΝ

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail