Η Τουρκία φαίνεται ότι κάτι πολύ ύποπτο σχεδιάζει για το Ιράκ - Τι δήλωσε ο Ακάρ

Freepen.gr - Η Τουρκία είναι αποφασισμένη να εκκαθαρίσει την τρομοκρατική οργάνωση του ΡΚΚ ξεκινώντας από το βόρειο Ιράκ, δήλωσε την Τρίτη ο Υπουργός Άμυνας Χουλούσι Ακάρ, σημειώνοντας ότι η τρομοκρατική οργάνωση αποτελεί απειλή για 83 εκατομμύρια πολίτες και τα σύνορα της χώρας, γράφει η dailysabah.com και συνεχίζει:

Μιλώντας σε μια τηλεδιάσκεψη αξιολόγησης στο τέλος του έτους, ο Ακάρ είπε: "συνεχίζοντας τις προσπάθειές μας με την ίδια αποφασιστικότητα, θα σώσουμε το έθνος μας από αυτή τη μάστιγα της τρομοκρατίας".

Ο Ακάρ υπογράμμισε επίσης ότι συνολικά 30.416 τρομοκράτες έχουν σκοτωθεί μέχρι στιγμής από τότε που ξεκίνησε η "νέα στρατηγική" στον αγώνα κατά των τρομοκρατών στις 24 Ιουλίου 2015.

Πρόσθεσε ότι οι θέσεις και τα καταφύγια τρομοκρατών καταστράφηκαν επίσης στις εν λόγω επιχειρήσεις.

"Οι τρομοκράτες έχουν υποστεί σοβαρό πλήγμα. συνεχίζουν να χτυπιούνται. Είμαστε δεσμευμένοι σε αυτό. Ο αγώνας μας κατά της τρομοκρατίας θα συνεχιστεί με αυξανόμενο ρυθμό και πνεύμα συνεχούς επίθεσης", ανέφερε.

"Βλέπουμε ότι η λεγόμενη ηγεσία της τρομοκρατικής οργάνωσης βρίσκεται σε μεγάλο πανικό. Δεν κοιμούνται στο ίδιο μέρος για δύο νύχτες, Ο φόβος έχει κατακλύσει τα βουνά και αισθάνονται την ανάσα των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων (TSK) στις πλάτες τους. Ο αγώνας αυτός θα συνεχιστεί μέχρι να εξουδετερωθεί ο τελευταίος τρομοκράτης", δήλωσε ο Ακάρ. 

+ + +

Η αλήθεια είναι ότι οι παραπάνω δηλώσεις έρχονται να ενισχύσουν το πρόσφατο δημοσίευμα του πρακτορείου ΑΝΗΑ, που παρουσιάσαμε στη Freepen.gr (http://www.freepen.gr/2020/12/blog-post_533.html) πως η Τουρκία μεθοδεύει μια ακόμη εισβολή, αυτή τη φορά στο βόρειο Ιράκ με αντι-τρομοκρατικό πρόσχημα και στόχο, τάχα, τη δημιουργία μιας ζώνης ασφαλείας βάθους 8-14χλμ.

Τώρα το ποιος αποτελεί απειλή και ποιοι είναι οι τρομοκράτες, το ξέρουμε όλοι.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail