Ο τουρκικός στρατός στόχευσε με βαρύ πυροβολικό την Ιεράπολη

Freepen.gr - Οι τουρκικές δυνάμεις και οι συνδεδεμένες με αυτές εξτρεμιστικές συριακές ένοπλες ομάδες βομβάρδισαν την Τρίτη, την ύπαιθρο του Μανμπίζ, στη Βόρεια Συρία, προκαλώντας υλικές ζημιές σε περιουσία πολιτών.

Ο βομβαρδισμός έλαβε χώρα από την τουρκική βάση στο χωριό Σέιχ Νάσερ, όπου χρησιμοποιήθηκαν ρουκέτες και βαρύ πυροβολικό, τα οποία χτύπησαν αρκετά χωριά στη Δυτική ύπαιθρο του Μανμπίζ (Ιεράπολη), ανέφεραν τοπικές πηγές στο North Press.

Οι πηγές πρόσθεσαν ότι ο βομβαρδισμός είχε ως αποτέλεσμα την καταστροφή της περιουσίας των αμάχων χωρίς αναφορές για θύματα.

Το κέντρο μέσων ενημέρωσης του Στρατιωτικού Συμβουλίου Μανμπίζ δήλωσε ότι τα χωριά al-Yalanli, Umm Adasah και Jabalet al-Sayada χτυπήθηκαν από περίπου 30 ρουκέτες και βλήματα πυροβολικού.

Το κέντρο επεσήμανε ότι η περιοχή βρίσκεται υπό διαλείποντα βομβαρδισμό από σήμερα το βράδυ.

Χθες το βράδυ, οι τουρκικές δυνάμεις και συνδεδεμένες με αυτές ομάδες βομβάρδισαν το χωριό al-Hoshariya στη βορειοανατολική ύπαιθρο του Manbij με πολλές ρουκέτες.

Η ύπαιθρος του Μανμπίζ γίνεται μάρτυρας βομβαρδισμού από τις τουρκικές δυνάμεις και τις ομάδες της αντιπολίτευσης κάθε τόσο, γεγονός που συχνά οδηγεί σε θανάτους και τραυματισμούς μεταξύ αμάχων και προκαλεί απώλεια περιουσίας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail