Ελλάδα και Κύπρος θα φύγουν ξανά ταπεινωμένες και πάλι με άδεια χέρια

Ανιστόρητοι, αναξιόπιστοι και συμφεροντολόγοι! Μπορεί η Ευρωπαϊκή Σύνοδος Κορυφής να συνεχίζεται ακόμα στις Βρυξέλλες, όμως αν ισχύει το ρητό η «καλή μέρα από το πρωί φαίνεται» Ελλάδα και Κύπρος θα φύγουν από εκεί ταπεινωμένες και πάλι με άδεια χέρια. 

Βασίλης Στοϊλόπουλος

Οι φίλοι μας οι Ευρωπαίοι εκφράζουν τη «λύπη» τους για τις «προκλήσεις» του Ερντογάν, αλλά και τον …προειδοποιούν. Όμως, για να τον κατευνάσουν του προσφέρουν …μια ακόμη «θετική ατζέντα» διεύρυνσης των εμπορικών και οικονομικών τους σχέσεων, αλλά και επιπρόσθετη οικονομική βοήθεια.

Και όλα αυτά να διαδραματίζονται την ώρα που ο «προβοκάτορας» της Άγκυρας παρακολουθεί όλος αυτοπεποίθηση την στρατιωτική παρέλαση με αρμενικά λάφυρα των Τουρκοαζέρων στο Μπακού, μιλώντας για «επικές νίκες» με τα υπερσύγχρονα τουρκικά ντρόουν που έτρεψαν σε φυγή τους μισητούς Αρμένιους στο Αρτσάχ, αλλά και αγιοποιώντας τον πρωτεργάτη της αρμενικής γενοκτονίας Εμβέρ Πασά. 

Πρόκειται για έναν ακόμα ευρωπαϊκό «παραλογισμό» που κάνει ακόμα και την Γερμανίδα βουλευτή Σεβίμ Νταγκντελέν (Die Linke) να χαρακτηρίζει τη στάση της Ευρωπαϊκής Ένωσης «χαστούκι» σε βάρος των μελών της Ελλάδας και Κύπρου και ενίσχυση της αλλαζονείας του Ερντογάν!

Ότι και να μας πούνε αύριο οι κατ΄ επάγγελμα ευρωπαϊστές και οι «Βερολινέζοι των Αθηνών» που αφθονούν στα ελληνικά πανεπιστήμια, στα κόμματα, στις ελιτίστικες συναθροίσεις και στις αρχισυνταξίες, η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει προ πολλού κηρύξει τουλάχιστον ηθική και αξιακή πτώχευση, είναι ανιστόρητη και αναξιόπιστη, έχοντας ως βασική επιλογή μόνο το συμφεροντολογικό «δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail