Γκρίζοι Λύκοι κι Αζέροι απειλούν Αρμένιους μετανάστες στη Γερμανία!

Freepen.gr - Ο πόλεμος για την περιοχή του Ναγκόρνο-Καραμπάχ έχει επίσης συνέπειες για τη συνύπαρξη Αζέρων, Τούρκων και Αρμενίων στη Γερμανία, αναφέρει σε δημοσίευμά της η γερμανική εφημερίδα Die Welt που υπογράφει η Ninve Ermagan. 

Δεδομένου ότι η βίαιη σύγκρουση ξέσπασε και πάλι το καλοκαίρι, οι επιθέσεις εναντίον των Αρμενίων από ακροδεξιές τουρκικές ενώσεις και ριζοσπαστικές Αζέρων έχουν αυξηθεί. 

Τώρα όμως οι Αρμένιοι μετανάστες αντιμετωπίζουν έναν νέο κίνδυνο εξαιτίας απειλητικών επιστολών από τους λεγόμενους Γκρίζους Λύκους, μια οργάνωση ακροδεξιών εθνικιστών Τούρκων.

Οι Τούρκοι εξτρεμιστές απειλούν με θάνατο τους Αρμένιους και τα παιδιά τους χρησιμοποιώντας παράλληλα άθλιο και υβριστικό λεξιλόγιο.

Είναι γνωστό ότι δε δρουν αυτοβούλως αλλά κατευθύνονται κεντρικά από την Τουρκία, για την οποία ακόμη συζητούμε αν θα της επιβληθούν κυρώσεις.  

Σε λίγο ο λογαριασμός που θα κληθεί να πληρώσει η Γερμανία στο εσωτερικό της θα είναι κατά πολύ υψηλότερων των κερδών από τις πωλήσεις όπλων.

photo: https://www.br.de/nachricht/rechtsaussen/graue-woelfe-mhp-bayern-100.html

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail