Έκαναν την αγροικία, καζίνο και έπαιζαν "Θανάση"

Συνελήφθησαν, χτες (24-12-2020), το βράδυ, σε αγροτική οικία στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου, (9) άτομα για παράβαση - κατά περίπτωση - της νομοθεσίας περί παιγνίων, εκρηκτικών και όπλων και μη τήρηση των μέτρων διασποράς του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, παρουσία δικαστικού λειτουργού, διαπιστώθηκε ότι σε αγροτική οικία, σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, διενεργούνταν το τυχερό παίγνιο «Θανάσης», με χρηματικά ποσά.

Κατά τον έλεγχο στο χώρο της οικίας βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των (3.225) ευρώ, (12) τράπουλες, (3) μασούρια αμμωνιοδυναμίτιδας και (105) μέτρα φυτίλι, ενώ σε όχημα ενός εκ των συλληφθέντων βρέθηκε και κατασχέθηκε κυνηγετική καραμπίνα με (4) φυσίγγια.

Στον ιδιοκτήτη της οικίας επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο (3.000) ευρώ, ως διοργανωτή και επιπλέον σε όλους τους συλληφθέντες από (300) ευρώ για μη χρήση μάσκας και (300) ευρώ για παράβαση του περιορισμού κίνησης.

Η προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Αλυκών Ζακύνθου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail