Το πολιτικό προσωπικό της χώρας πρέπει να ντρέπεται

Η ανάρτηση αυτή είναι από την επίσημη σελίδα του Ζόραν Ζάεφ. Είναι προφανές ότι παραβιάζει τη συμφωνία των Πρεσπών, μιλώντας για «Μακεδόνες» και «Μακεδονία», χωρίς να χρησιμοποιεί τον όρο «Βόρεια».

Τελειώνει δε το μήνυμα του λεγοντας: «Θα ενταχτούμε στην Ευρώπη ως Μακεδόνες που μιλούν Μακεδονικά».

Αναλογίζεται κανείς τί παραδόθηκε στους Σκοπιανούς και τι «έγκλημα» διέπραξαν οι ελληνικές πολιτικές ηγεσίες απέναντι στις προηγούμενες και τις επόμενες γενιές Ελλήνων;

Το ελληνικό πολιτικό σύστημα θα πρέπει να ντρέπεται και για αυτά που παρέδωσε μέσω της κατάπτυστης «Συμφωνίας των Πρεσπών», αλλά και για το γεγονός ότι ανέχεται οι Σκοπιανοί να μην τηρούν ούτε αυτά που έχουν υπογράψει.

- Άραγε οι γνωστοί «προοδευτικοί» και «αψέκαστοι» αυτού του τόπου δεν ενοχλούνται από τον σκοπιανό μαξιμαλισμό; 

- Οι σούπερ-φιλελεύθεροι δεν ντρέπονται που εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό υποσχόμενοι πριν τις εκλογές ότι θα ελέγχουν τα Σκόπια για την τήρηση της Συμφωνίας;

- Για προβολή βέτο «προκειμένου να βελτιωθεί η Συμφωνία εν όψει της ενταξιακής διαδικασίας» ούτε λόγος να γίνεται βέβαια. Διότι εδώ όχι μόνο αθετηθήκαν τα υπεσχεμένα, αλλά η κυβέρνηση πέρασε στο άλλο άκρο: έγινε ο βασικός υποστηρικτής της ένταξης των Σκοπίων στην ΕΕ.

Σκεφτείτε ένα τέτοιο πολιτικό προσωπικό πόσο ανοίγει την όρεξη των Τούρκων...

Αναστάσιος Λαυρέντζος


 

Print Friendly and PDF
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.