Ποιες κυρώσεις; Η Ουγγαρία παρέλαβε τουρκικά τεθωρακισμένα οχήματα

Freepen.gr - Ο ουγγρικός στρατός ανακοίνωσε στις 21 Δεκεμβρίου ότι έχει παραλάβει μια αρχική παρτίδα τεθωρακισμένων οχημάτων Gidran 4×4 από την Τουρκία.

Τα πρόσφατα παραληφθέντα οχήματα αποτελούν μέρος των 40 Gidrans που παρήγγειλε η ουγγρική αμυντική δύναμη φέτος.

Το Gidran είναι μια προηγμένη έκδοση του τεθωρακισμένου οχήματος Ejder Yalcın (Dragon) που παράγεται από την τουρκική εταιρεία Nurol Makina. Η νέα έκδοση του οχήματος που είναι εξοπλισμένα με SARP Aselsan του (σταθεροποιημένο Advanced remote Weapon Platform) τηλεχειριζόμενο σταθμό όπλων (RCWS) που μπορεί να οπλιστεί με πολυβόλο 7.62 ή 12.7 mm  και αυτόματο εκτοξευτή χειροβομβίδων 40mm.


Το Ejder Yalcin είναι μια αρθρωτή πλατφόρμα που έχει υψηλή προστασία και κινητικότητα, έχει αναπτυχθεί για να καλύψει τις επιχειρησιακές απαιτήσεις των στρατιωτικών μονάδων και των δυνάμεων ασφαλείας σε κάθε περιοχή, συμπεριλαμβανομένων των αγροτικών και αστικών περιοχών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail