Νεκτάριος Κέρκυρας: Ο Αγιος Σπυρίδων να αποτρέψει την υποτίμηση της Εκκλησίας και του λαού του Θεού

Με την ευχή ο Άγιος Σπυρίδων να αποτρέψει την υποτίμηση της Εκκλησίας και του λαού του Θεού που εξέφρασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος, ολοκληρώθηκαν στο Ιερό προσκύνημα, μέσα σε κλίμα χαρμολύπης, οι λατρευτικές ακολουθίες για την εορτή του προστάτου της Κέρκυρας Αγίου Σπυρίδωνος, το απόγευμα της Κυριακής 13 Δεκεμβρίου, με τα μπάσματα, την μικρή περιφορά στον άδειο ναό και την επανατοποθέτηση του ιερού σκηνώματος στην λάρνακα.

Απευθυνόμενος σε όσους παρακολουθούσαν διαδικτυακά και ραδιοφωνικά την ακολουθία ο Μητροπολίτης Κερκύρας ευχήθηκε ακόμη να είναι η τελευταία φορά που ο Άγιος έλαβε από την πλευρά των αρχών του κόσμου τούτου τέτοιες απαγορεύσεις και ζήτησε από τους πιστούς να μην χάσουν το θάρρος και την υπομονή τους.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail