Ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη εξαπέλυσαν νέες επιθέσεις κατά φιλότουρκων εξτρεμιστών στη βορειοδυτική Συρία

(Wikimedia Cοmmοns/Τοshirο Αοki)
Freepen.gr - Οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις ξεκίνησαν νέες αεροπορικές επιδρομές στη βορειοδυτική περιοχή της Συρίας το πρωί του Σαββάτου, καθώς τα πολεμικά τους αεροσκάφη στόχευσαν στο τζιχαντιστικό προπύργιο του Καμπάνι στη βορειοανατολική Λατάκια.

Σύμφωνα με αναφορές από το πεδίο του ΑΜΝ News, τα ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη βομβάρδισαν τις θέσεις του Ισλαμικού Κόμματος του Τουρκεστάν (TIP) στο Καμπάνι, μαζί με μια σειρά θέσεων στην κοντινή πεδιάδα Al-Ghaab.

Οι εκθέσεις αναφέρουν ότι οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις ξεκίνησαν επίσης μερικές επιθέσεις στην περιοχή Τζαμπάλ Αλ-Ζαουίγια, η οποία βρίσκεται επί του παρόντος υπό τον έλεγχο των τζιχαντιστών ανταρτών και των συμμάχων τους από το Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο που υποστηρίζεται από την Τουρκία.

Οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις εξαπολύουν από καιρό σε καιρό αεροπορικές επιδρομές στη βορειοδυτική Συρία, ειδικά όταν τα αναγνωριστικά τους αεροπλάνα καταγράφουν κινήσεις τζιχαντιστικών στη Λατάκια, το Ιντλίμπ και το Χαλέπι.

Νωρίτερα αυτό το έτος, οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις πραγματοποίησαν μία από τις πιο καταστροφικές επιθέσεις τους από την είσοδό τους στη συριακή σύγκρουση, καθώς τα στρατιωτικά αεροσκάφη τους βομβάρδισαν το στρατόπεδο εκπαίδευσης της τουρκικής μαχητικής ομάδας Faylaq Al-Sham στο βόρειο Ιντλίμπ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail