"Ούτε βίσω πίσω για τη Γαλάζια Πατρίδα" δηλώνει ο τουρκοκύπριος ηγέτης Τατάρ

Freepen.gr - Ο Ερσίν Τατάρ, πρόεδρος του ψευδοκράτους δήλωσε στην κυπρο-τουρκική τηλεόραση την Παρασκευή ότι το αποσχισθέν κράτος θα σταθεί στο πλευρό της Τουρκίας στις προσπάθειες για εδαφικά δικαιώματα στην ανατολική Μεσόγειο.

"Είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε τα κοινά μας συμφέροντα με την Τουρκία στην ανατολική Μεσόγειο", ανέφερε ο Τατάρ σύμφωνα με την Sözcü. "Δε θα υπάρξει πισωγύρισμα από το σχέδιο της Γαλάζιας Πατρίδας. Είμαστε αποφασισμένοι. Κανείς δεν πρέπει να περιμένει διαφορετικά".

Όσον αφορά τα Βαρόσια, ο Τατάρ δήλωσε ότι το άνοιγμα δε θα ήταν αναγκαστικά αντίθετο με το ψήφισμα των Ηνωμένων Εθνών του 1994, το οποίο θεωρεί απαράδεκτες τις προσπάθειες διευθέτησης οποιουδήποτε τμήματος της περιφραγμένης νεκρής ζώνης από ανθρώπους άλλους από τους κατοίκους της.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail