Στην Πάρνηθα έπεσε και το τελευταίο φύλο συκής του πρωθυπουργού

Για να είμαι ειλικρινής, αφμισβητούσα τη φωτογραφία του πρωθυπουργού στην Πάρνηθα και το βίντεο όπου η σύζυγός του μας δείχνει τις ικανότητές της στο Moto Cross. Σκέφτηκα πως δεν μπορεί να είναι τόσο προκλητικός. Ωστόσο διάβασα τις δηλώσεις Πέτσα στον [που αλλού] ΣΚΑΙ όπου μεταξύ άλλων είπε «Δεν ξέρει κανείς από πού να το πιάσει αυτό. Κατηγορείται ο πρωθυπουργός ότι είναι ανθρώπινος;».

Του Στρατή Μαζίδη

Και όλοι οι άλλοι; Εκείνοι που μένουν σε κάτι διάρια, ισόγεια και υπόγεια κι έκαναν το λάθος να κατεβάσουν λίγο τη μάσκα ή να βρεθούν λίγο πιο μακριά από το σπίτι τους; Αυτοί που θέλουν να βρουν τον Χριστό τους στην εκκλησία; Όσοι θέλουν ν δουν λίγο τους φίλους τους; Τι είναι όλοι αυτοί; Δεν είναι άνθρωποι; 

Στις επίμαχες φωτογραφίες και βίντεο, ο πρωθυπουργός αψηφά τα μέτρα που αυτός έχει επιβάλει και μάλιστα απειλεί με εξοντωτικά πρόστιμα τον απλό λαό αν ξεχαστούν ή χαλαρώσουν. Διότι εξόντωση είναι το πρόστιμο των 300 ευρώ. Σίγουρα πάντως όχι προστασία.

Σε κάθε περίπτωση ο κ. πρωθυπουργός και η σύζυγός του:

- Δεν ασκήθηκαν κόντα στο σπίτι τους

- Ήταν περισσότεροι από τρία άτομα

- Δε φορούσαν μάσκες

- Συνωστίζονταν αγκαλιασμένοι

Ενώ και αυτού του είδους δικύκλων η κυκλοφορία στην Πάρνηθα απαγορεύεται.

Θα πληροφορηθούν άραγε οι πολίτες αν τα εξοντωτικά ισχύοντα που θυμίζουν πολύ άλλου είδους καθεστώτα, αφορούν άπαντες ή μόνο αυτούς; Αλλά μάλλον εδώ κρύβεται η απάντηση. Στα καθεστώτα οι δεσποτικοί κι ανελεύθεροι νόμοι δεν ισχύουν για τους θεσπίζοντες. 

Οι αστυνομικοί που φυλάσσουν τον πρωθυπουργό δεν έκαναν το καθήκον τους;

Συνεπώς τα παραπάνω συνέβησαν διότι το πρωθυπουργικό ζεύγος απλά μπορεί. Δεν είναι ο πρωθυπουργός ανθρώπινός, εμείς είμαστε τα κορόιδα που κάθε φορά στην κάλπη θεωρούμε ότι έχουμε να επιλέξουμε μόνο ανάμεσα σε 5-6 επιλογές ενώ είναι δεκάδες.

Πάντως στην Πάρνηθα έπεσε και το τελευταίο φύλο συκής...

Πάντως αν είναι για μηχανές, συγγνώμη αλλά προτιμώ τον Στάθη!Print Friendly and PDF
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.