Στην Πάρνηθα έπεσε και το τελευταίο φύλο συκής του πρωθυπουργού

Για να είμαι ειλικρινής, αφμισβητούσα τη φωτογραφία του πρωθυπουργού στην Πάρνηθα και το βίντεο όπου η σύζυγός του μας δείχνει τις ικανότητές της στο Moto Cross. Σκέφτηκα πως δεν μπορεί να είναι τόσο προκλητικός. Ωστόσο διάβασα τις δηλώσεις Πέτσα στον [που αλλού] ΣΚΑΙ όπου μεταξύ άλλων είπε «Δεν ξέρει κανείς από πού να το πιάσει αυτό. Κατηγορείται ο πρωθυπουργός ότι είναι ανθρώπινος;».

Του Στρατή Μαζίδη

Και όλοι οι άλλοι; Εκείνοι που μένουν σε κάτι διάρια, ισόγεια και υπόγεια κι έκαναν το λάθος να κατεβάσουν λίγο τη μάσκα ή να βρεθούν λίγο πιο μακριά από το σπίτι τους; Αυτοί που θέλουν να βρουν τον Χριστό τους στην εκκλησία; Όσοι θέλουν ν δουν λίγο τους φίλους τους; Τι είναι όλοι αυτοί; Δεν είναι άνθρωποι; 

Στις επίμαχες φωτογραφίες και βίντεο, ο πρωθυπουργός αψηφά τα μέτρα που αυτός έχει επιβάλει και μάλιστα απειλεί με εξοντωτικά πρόστιμα τον απλό λαό αν ξεχαστούν ή χαλαρώσουν. Διότι εξόντωση είναι το πρόστιμο των 300 ευρώ. Σίγουρα πάντως όχι προστασία.

Σε κάθε περίπτωση ο κ. πρωθυπουργός και η σύζυγός του:

- Δεν ασκήθηκαν κόντα στο σπίτι τους

- Ήταν περισσότεροι από τρία άτομα

- Δε φορούσαν μάσκες

- Συνωστίζονταν αγκαλιασμένοι

Ενώ και αυτού του είδους δικύκλων η κυκλοφορία στην Πάρνηθα απαγορεύεται.

Θα πληροφορηθούν άραγε οι πολίτες αν τα εξοντωτικά ισχύοντα που θυμίζουν πολύ άλλου είδους καθεστώτα, αφορούν άπαντες ή μόνο αυτούς; Αλλά μάλλον εδώ κρύβεται η απάντηση. Στα καθεστώτα οι δεσποτικοί κι ανελεύθεροι νόμοι δεν ισχύουν για τους θεσπίζοντες. 

Οι αστυνομικοί που φυλάσσουν τον πρωθυπουργό δεν έκαναν το καθήκον τους;

Συνεπώς τα παραπάνω συνέβησαν διότι το πρωθυπουργικό ζεύγος απλά μπορεί. Δεν είναι ο πρωθυπουργός ανθρώπινός, εμείς είμαστε τα κορόιδα που κάθε φορά στην κάλπη θεωρούμε ότι έχουμε να επιλέξουμε μόνο ανάμεσα σε 5-6 επιλογές ενώ είναι δεκάδες.

Πάντως στην Πάρνηθα έπεσε και το τελευταίο φύλο συκής...

Πάντως αν είναι για μηχανές, συγγνώμη αλλά προτιμώ τον Στάθη!



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail