Τρομερή έκρηξη τίναξε στον αέρα το αρχηγείο φιλότουρκων εξτρεμιστών στην Αφρίν

Freepen.gr - Το αρχηγείο των ισλαμιστών που υποστηρίζονται από την Τουρκία ανατινάχτηκε την Παρασκευή, όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε μια από τις αποθήκες όπλων.

Σύμφωνα με τοπικές αναφορές που επικαλείται το ΑΜΝ Νews, ξέσπασε πυρκαγιά μέσα σε εγκατάσταση αποθήκευσης όπλων και πυρομαχικών στο χωριό Jalqan, το οποίο βρίσκεται μέσα στην περιοχή Jindeires της περιοχής Afrin του Χαλεπίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά σάρωσε την αποθήκη, προκαλώντας μεγάλη έκρηξη που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο μισής ντουζίνας μαχητών από την τουρκοκρατούμενη ομάδα, Χαρακάτ Αχράρ αλ-Σαμ.

Η αιτία της πυρκαγιάς είναι ακόμα άγνωστη, αλλά ορισμένοι ακτιβιστές ισχυρίζονται ότι ήταν αποτέλεσμα τεχνικής βλάβης μέσα στην αποθήκη.

Η αποθήκη όπλων βρίσκεται στα κεντρικά γραφεία της τουρκόφιλης τρομοκρατικής ομάδας, η οποία λειτουργεί στην περιοχή Αφρίν από τότε που εκδίωξαν τις τοπικές δυνάμεις το Μάρτιο του 2018.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail