Έκοψαν πρόστιμο σε παντρεμένο ζευγάρι που κοιμάται μαζί αλλά πήρε ίδιο ταξί!

Freepen.gr - «Γίνεται να μην μπορώ με την γυναίκα μου που μοιραζόμαστε το ίδιο σπίτι και το ίδιο κρεβάτι, να μπούμε στο ίδιο ταξί είναι λογικά; Είναι λογικό να θέλουμε να πάμε στο αεροδρόμιο και να πρέπει να χρησιμοποιήσουμε δύο ταξί; Νομίζω πως είναι άδικο» ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» πολίτης που μαζί με τη σύζυγό του τους επιβλήθηκε πρόστιμο 600 ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, πρόστιμο 300 ευρώ δέχθηκε και ο οδηγός του ταξί.

Η ΚΥΑ του υπουργείου Μεταφορών προβλέπει ότι σε ταξί και ΙΧ επιτρέπεται μόνο μέχρι ένας επιβάτης πλέον του οδηγού. Η υπέρβαση του ορίου επιτρέπεται μόνο εφόσον στο όχημα επιβαίνουν ανήλικα τέκνα και όταν η κατ’ οίκον παραμονή τους υπό την εποπτεία ενηλίκου είναι αδύνατη, ή σε περίπτωση που ένα άτομο χρήζει βοήθειας από δεύτερο επιβάτη για τη μετακίνησή του. 

Ωστόσο όπως δηλώνει ο πολίτης μάλλον δεν είναι λογικό να μένεις στο ίδιο σπίτι, να κοιμάσαι στο ίδιο κρεβάτι και να πρέπει να χρησιμοποιήσεις δύο ταξί.

 

 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail