Ρωσική αεροπορική θύελλα με πάνω από 70 επιθέσεις κατά του ISIS στη Συρία

Freepen.gr - Οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις έχουν εντείνει τις αεροπορικές επιδρομές τους πάνω από την κεντρική Συρία τις τελευταίες 48 ώρες, καθώς τα πολεμικά τους αεροσκάφη συνεχίζουν να σφυροκοπούν τις θέσεις του Ισλαμικού Κράτους  στην ανατολική περιοχή Hama και Badiya Al-Sham.

Σύμφωνα με πηγές του ΑΜΝ, οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις έχουν εξαπολύσει τώρα πάνω από 70 επιθέσεις τις τελευταίες 48 ώρες, με την πλειοψηφία αυτών να στοχεύουν τις περιοχές μεταξύ των ιστορικών ερειπίων της Ανατολικής Χάμα και της Νότιας Αλ-Ράκκα.

Το Ισλαμικό κράτος μετρά επίσης δεκάδες θύματα ως αποτέλεσμα αυτών των αεροπορικών βομβαρδισμών, καθώς οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις σημείωσαν άμεσες επιτυχίες κατά μονάδων του ISIS στην κεντρική Συρία.

Αυτές οι αεροπορικές επιδρομές από τις ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις έρχονται σε μια εποχή έντονων συγκρούσεων μεταξύ του Συριακού Αραβικού Στρατού και του Ισλαμικού Κράτους, με το τελευταίο να ξεκινά μια σειρά επιθέσεων σε όλη την Ανατολική Χάμα και το βορειοδυτικό τμήμα της περιοχής Badiya Al-Sham.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail