Το θηρίο Α-50 στέλνει η Μόσχα στη Συρία: Θα σαρώσει τα πάντα πριν το θερισμό στα βόρεια;

Freepen.gr - Το ρωσικό" ιπτάμενο ραντάρ " Α-50 στρατιωτικό αεροσκάφος φέρεται να έχει αναπτυχθεί στην Αραβική Δημοκρατία της Συρίας για άλλη μια αποστολή, αναφέρει η ρωσική Avia.Pro.

"Το αεροσκάφος ανίχνευσης ραντάρ μεγάλης εμβέλειας Α-50 των ρωσικών αεροδιαστημικών δυνάμεων απογειώθηκε πριν από λίγες ώρες από την αεροπορική βάση στο Ιβάνοβο και κατευθύνθηκε προς τη Συρία", ανέφεραν.

Ο λόγος για την αποστολή του Α-50 "στη Μέση Ανατολή οφείλεται στην αποσταθεροποίηση της κατάστασης στη βόρεια Συρία, η οποία εκφράζεται σε αρκετές προσπάθειες φιλοτουρκικών τζιχαντιστών να ξεκινήσουν επίθεση στην πόλη Αιν Ίσσα".

"Σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία, το αεροσκάφος Α-50 θα πρέπει να αξιολογήσει την κατάσταση στην περιοχή και πιθανότατα θα χρησιμοποιηθεί για τον συντονισμό των επιθέσεων στις θέσεις των τζιχαντιστών, εάν οι τελευταίοι επιχειρήσουν να επιτεθούν στην Αιν Ίσσα, ενώ δεν αποκλείεται η πιθανότητα αεροπορικών επιδρομών σε ολόκληρο το βόρειο τμήμα της Αραβικής Δημοκρατίας", ανέφερε.

Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας δεν έχει σχολιάσει την υποτιθέμενη ανάπτυξη του στρατιωτικού αεροσκάφους Α-50 στη Συρία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail