Η Ρωσία παραλαμβάνει ακόμη 4 πολεμικά πλοία ως το τέλος του έτους

Alexei Druzhinin/Russian Presidential Press and Information Office
Freepen.gr - Ένας ναρκαλιευτικό, ένα μεγάλο αμφίβιο πλοίο επίθεσης και δύο νέες κορβέτες πρόκειται να τεθούν σε υπηρεσία με το ρωσικό ναυτικό μέχρι το τέλAlexei Druzhinin/Russian Presidential Press and Information Officeος του τρέχοντος έτους, δήλωσε ο Αρχιναύαρχος Νικολάι Γεβμενόφ σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα Krasnaya Zvezda του Υπουργείου Άμυνας την Παρασκευή.

"Τον Δεκέμβριο, το μεγάλο αμφίβιο πλοίο επίθεσης Pyotr Morgunov, η κορβέττα Aldar Tsydenzhapov και το πλοίο αντιμέτρων ναρκών Yakov Balyayev θα τεθούν σε υπηρεσία με το Πολεμικό Ναυτικό. Υπάρχουν επίσης σχέδια για την αποδοχή της κορβέττας Gremyashchiy για υπηρεσία", δήλωσε ο αρχηγός του Ναυτικού.

Συνολικά, οι ναυπηγοί έχουν κατασκευάσει 40 πολεμικά πλοία, υποβρύχια, σκάφη υποστήριξης και σκάφη για το Ρωσικό Ναυτικό φέτος, δήλωσε ο ναύαρχος.

"Η Κύρια Διοίκηση του Ναυτικού βρίσκεται σε συνεχή επαφή με οργανισμούς σχεδιασμού και επιχειρήσεις της United Shipbuilding Corporation και άλλα ναυπηγεία και εργοστάσια επισκευής πλοίων", σημείωσε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail