Έφηβη φέρεται να βιάστηκε από 27 άνδρες στην Τουρκία, συμπεριλαμβανομένων αξιωματικών ασφαλείας!

Freepen.gr - Ένα 15χρονο κορίτσι φέρεται να βιάστηκε από 27 άνδρες, συμπεριλαμβανομένων αστυνομικών και στρατιωτικού προσωπικού, στη νοτιοανατολική επαρχία Μπάτμαν της Τουρκίας, ανέφερε την Κυριακή η Gazete Duvar.

Η Εισαγγελία δήλωσε ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν αναγνωριστεί δημόσιοι υπάλληλοι ως ύποπτοι. Ωστόσο εξέδωσε απαγόρευση της κάλυψης από τα μέσα ενημέρωσης του περιστατικού, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Τα ονόματα των ανδρών δόθηκαν στην έρευνα που ξεκίνησε από τον εισαγγελέα της Περιφέρειας Gercüş, αλλά μόνο 11 από τους υπόπτους συμπεριλήφθηκαν στο φάκελο της έρευνας, ανέφερε η ιστοσελίδα ειδήσεων. Δύο άνδρες κρατούνται μετά από ποινική καταγγελία.

Η 15χρονη μάλιστα διαπιστώθηκε ότι έμεινε έγκυος μετά από επίσκεψη στο νοσοκομείο με κοιλιακό άλγος στα μέσα Νοεμβρίου, σύμφωνα με την Gazete Duvar.

Εν τω μεταξύ, οι τουρκικές αρχές έχουν ξεκινήσει νομικές διαδικασίες εναντίον χρηστών κοινωνικών μέσων που μοιράστηκαν την είδηση, ανέφερε ο ιστότοπος ειδήσεων Artı Gerçek τη Δευτέρα!

Η πρόσβαση σε μια έκθεση σχετικά με την υπόθεση από το Jin NewsAgency, η οποία επικεντρώνεται σε Κουρδικά και γυναικεία θέματα, μπλοκαρίστηκε, ανέφερε η Artı Gerçek.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail