Η ανατολική Συρία ξεσηκώνεται κατά των εισβολέων - Πάνω από 200 μέλη αραβικών φυλών συντάσσονται με τον Στρατό

Freepen.gr - Μια μεγάλη ομάδα μαχητών από τις αραβικές φυλές στην πόλη Qamishli και την ύπαιθρο της εντάχθηκαν στις τάξεις της πολιτοφυλακής των συριακών δυνάμεων Εθνικής Άμυνας, η οποία είναι μία από τις μεγαλύτερες στρατιωτικές βοηθητικές δυνάμεις μέσα στην Αραβική Δημοκρατία.

Επικαλούμενο μια πηγή στην επαρχεία Αλ-Χασάκα, το αραβικό Σπούτνικ ανέφερε ότι "με ένα τεράστιο πλήθος στρατιωτικών και λαϊκών δραστηριοτήτων και μελών αραβικών φυλών στην πόλη Καμισλί και την ύπαιθρο της, ολοκληρώθηκε μια στρατιωτική εκπαίδευση, η πρώτη του είδους της, που περιελάμβανε 200 μαχητές από φυλές που προσφέρθηκαν εθελοντικά να ενταχθούν στις τάξεις των συριακών δυνάμεων Εθνικής Άμυνας".

Ο ανταποκριτής δήλωσε ότι "οι μαχητές πραγματοποίησαν στρατιωτική τελετή για την αποφοίτησή τους, η οποία περιελάμβανε πολεμικές επιχειρήσεις και την τέχνη της συναρμολόγησης όπλων κάθε είδους", τονίζοντας τη συνεχή ετοιμότητά τους "να εκτελέσουν οποιαδήποτε αποστολή τους έχει ανατεθεί".

Ένα μέλος της Λαϊκής Συνέλευσης της Συρίας, ο Χασάν Αλ-Σαλούμι, διοικητής του Εθνικού Κέντρου Άμυνας στην Αλ-Χασάκα, επιβεβαίωσε στο Σπούτνικ: "οι γιοι των αραβικών φυλών και των δυνάμεων Εθνικής Άμυνας υψώνουν το σύνθημα, το οποίο είναι το μόνιμο σύνθημα τους για το επόμενο στάδιο που θεωρείται κρίσιμο για τη σύγχρονη ιστορία της συριακής Αλ-Τζαζίρα".

"Οι νέοι μαχητές που εντάχθηκαν στις τάξεις της Εθνικής Άμυνας είναι έτοιμοι, μαζί με τους συντρόφους τους στις τάξεις της Εθνικής Άμυνας και πίσω από τις δυνάμεις του συριακού στρατού, για οποιαδήποτε αποστολή μάχης ενάντια σε τρομοκρατικές ομάδες και ενάντια στις αμερικανικές και τουρκικές πρακτικές και τις ένοπλες οργανώσεις τους σε όλα τα συριακά εδάφη", συνέχισε.

Ο Αλ-Σαλούμι, ένα εξέχων μέλος της φυλής Τάι, δήλωσε ότι " ι γιοι των αραβικών φυλών είναι χέρι-χέρι με τον συριακό στρατό στον πόλεμό του ενάντια στην τρομοκρατία και ενάντια σε κάθε είδους κατοχή της αγαπημένης μας χώρας, της Συρίας. Ελέγχουν μεγάλα τμήματα της πλούσιας σε πλούτο περιοχής της Συρίας, παράνομα".

"Οι γιοι των αραβικών φυλών αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του συριακού λαού και επιβεβαιώνουμε την προσήλωσή μας στην επιλογή της λαϊκής αντίστασης για να εκδιώξουμε τον αμερικανικό στρατό από όλα τα συριακά εδάφη", πρόσθεσε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail