Ώθηση στην οικονομία με μαριχουάνα φαντασιώνεται ο Ζάεφ: Ο καθένας να μπορεί να καλλιεργεί 2-3 δέντρα

Freepen.gr - Ο Σκοπιανός Πρωθυπουργός, Ζόραν Ζάεφ είπε ότι η νομιμοποίηση και αποποινικοποίηση της μαριχουάνας δεν θα είναι το προνόμιο μόνο των πλουσίων, αναφέρει η ιστοσελίδα expres.mk.

"Η στάση μας σε αυτό το θέμα είναι σαφής. Αυτό δε θα είναι το προνόμιο μόνο των πλουσίων, να επενδύσουν, ή κάτι παρόμοιο, αλλά ο σκοπός είναι να επιτραπεί σε κάθε πολίτη της χώρας, να καλλιεργεί για παράδειγμα δύο έως τρία δέντρα υπό τον έλεγχο των αρχών, για τις δικές τους ανάγκες, να είναι σε θέση να τα χρησιμοποιήσει ή να αναθέσει σε εταιρεία να τα καλλιεργεί για αυτόν!".

Πρόσθεσε ότι με τη νομιμοποίηση της μαριχουάνας, την ίδια στιγμή θα δημιουργήσει νέες οικονομικές δυνατότητες και την ανάπτυξη ορισμένων βιομηχανιών, όπως η φιλοξενία και η τουριστική βιομηχανία, και ανέφερε την αντίστοιχη εμπειρία στην Ολλανδία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail