Οι πράκτορες του Ασαντ το βρήκαν, τα UAV το επιβεβαίωσαν και οι Ρώσοι ισοπέδωσαν βάση των ισλαμιστών

Freepen.gr - Οι υπηρεσίες πληροφοριών του συριακού στρατού διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο κατασκόπων που λειτουργούν σε όλες τις ελεγχόμενες από τους τρομοκράτες περιοχές της βόρειας Συρίας.

Την Παρασκευή, σύμφωνα με πληροφορίες του almasdarnews, οι κατάσκοποι αποκάλυψαν τη θέση ενός τζιχαντιστικού στρατοπέδου εκπαίδευσης στην ύπαιθρο του Ιντλίμπ, κάτι που οδήγησε στην ισχυρή επίθεση του ρωσικού στρατού το απόγευμα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με μια πηγή στη Λατάκια, οι τοπικοί κατάσκοποι στο Ιντλίμπ έδωσαν τις συντεταγμένες ενός στρατοπέδου εκπαίδευσης τζιχαντιστών κοντά στη διοικητική πρωτεύουσα. Στη συνέχεια ακολούθησαν πτήσεις από ρωσικά αεροσκάφη αναγνώρισης που πέταξαν πάνω από την περιοχή.

Λίγο μετά την επιστροφή των αεροσκαφών στη βάση τους, ο ρωσικός στρατός έπληξε το στρατόπεδο εκπαίδευσης στο Ιντλίμπ, προκαλώντας μια ισχυρή έκρηξη στην ύπαιθρο της επαρχίας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail