Οι σημερινές προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ και γιατί ο Ντόναλντ Τραμπ πρέπει να νικήσει

Oι σημερινές προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ είναι η πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων δεκαετιών. Χωρίς ίχνος υπερβολής, το αποτέλεσμά τους θα κρίνει το μέλλον και την πορεία ολόκληρου του δυτικού πολιτισμού.
 

Μια νίκη του Τζο Μπάιντεν θα σημάνει τον θρίαμβο του κορωνο-ολοκληρωτισμού, θα οδηγήσει σε λοκντάουνς χωρίς τέλος, σε μια άνευ προηγουμένου οικονομική καταστροφή και σε παραβιάσεις στοιχειωδών ατομικών ελευθεριών.

Μια νίκη του Τζο Μπάιντεν θα σημάνει τον θρίαμβο του ορθοπολιτικού φασισμού και της επικίνδυνης woke ιδεολογίας. Η ελευθερία του λόγου θα δεχτεί σημαντικά πλήγματα και όλες οι πολιτισμικές σταθερές του δυτικού πολιτισμού θα αμφισβητηθούν. Στην δικαιωματιστική Δύση του πολύ κοντινού μέλλοντος η νομική ισότητα θα πάει περίπατο και θα κρίνεσαι με βάση το χρώμα σου, το φύλο σου και την σeξουαλική σου ταυτότητα. 

Μια νίκη του Τζο Μπάιντεν σημαίνει επιστροφή σε μια πιο επεμβατική εξωτερική πολιτική για τις ΗΠΑ, σημαίνει νέες πολεμικές περιπέτειες με "ανθρωπιστικό" προκάλυμμα (όπως άλλωστε το συνηθίζουν οι Δημοκρατικοί), σημαίνει χιλιάδες νεκρούς, φτώχεια, προσφυγιά και ενίσχυση του ισλαμικού φονταμενταλισμού. 

Μια νίκη του Τζο Μπάιντεν θα σηματοδοτήσει τον θρίαμβο της λεγόμενης "πράσινης ανάπτυξης" και θα δώσει ώθηση στην υστερία της "κλιματικής αλλαγής". Αυτή η εξέλιξη σημαίνει μια άνευ προηγουμένου κρατική παρέμβαση στις ζωές μας (μέχρι και απαγόρευση των αεροπορικών ταξιδιών ζητούν οι ζηλωτές της οικολογίας που βρίσκονται μέσα στο Δημοκρατικό Κόμμα), σημαίνει κρατικά επιδοτούμενα δωράκια στους εκλεκτούς μεγαλοεπιχειρηματίες του συστήματος, σημαίνει πιο ακριβή ενέργεια και περαιτέρω φτωχοποίηση για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον κόσμο. 

Μια νίκη του Τζο Μπάιντεν σημαίνει αποδυνάμωση του αποκεντρωμένου συστήματος των εθνών-κρατών, σημαίνει ένα ακόμη βήμα προς έναν πλανήτη με λίγες συγκεντρωτικές υπερεθνικές κρατικές οντότητες, που θα παίρνουν αποφάσεις μακριά από τον έλεγχο των απλών ανθρώπων.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, με όλα τα λάθη του και όλες τις αδυναμίες του χαρακτήρα του, στάθηκε θαρραλέα απέναντι σε αυτές τις ανησυχητικές εξελίξεις, με έργα και όχι με λόγια, ακόμη και όταν όλο το καθεστωτικό σκυλολόι λυσσομανούσε εναντίον του. Μια νίκη του θα αποτελέσει ανάχωμα σε αυτές τις επικίνδυνες τάσεις που απειλούν την ίδια την ταυτότητα του Δυτικού πολιτισμού και θα ενισχύσει και τις ευρωπαϊκές δυνάμεις που παλεύουν ενάντια σε αυτό το δυστοπικό μέλλον που μας ετοιμάζουν οι αδίστακτες φιλελεφτ ελιτ. Αν θέλουμε να περισώσουμε τις ελευθερίες μας και να διατηρήσουμε τον τρόπο ζωής μας, η νίκη του Ντόναλντ Τραμπ είναι η μοναδική επιλογή σήμερα. Καλή του τύχη!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail