Τρομοκράτες του ISIS πήγαν να αιφνιδιάσουν τον SAA και αποδεκατίστηκαν!

Freepen.gr - Ο Συριακός Αραβικός στρατός (SAA) αντιμετώπισε μεγάλο αριθμό τρομοκρατών του Ισλαμικού Κράτους (ISIS/ISIL/IS/Daesh) που επιχείρησαν να διεισδύσουν στις θέσεις του στην αρχαιολογική περιοχή της ανατολικής Χάμα το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με αναφορές από το μέτωπο του almasdarnews, οι τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους εισέβαλαν στις θέσεις του Συριακού Αραβικού Στρατού αφού έφτασαν στα διοικητικά σύνορα της Χάμα από τη βορειοανατολική περιοχή Χομς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συγκρούσεις σημειώθηκαν στους ιστορικούς χώρους κατά μήκος του δρόμου προς την Αλ-Ρεσάφα (al-Raqqa CS) και είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλες απώλειες για τις δυνάμεις του Ισλαμικού Κράτους.

Οι αναφορές από το ανατολικό μέτωπο της Χάμα ανέφεραν ότι το Ισλαμικό κράτος υπέστη περισσότερες από 40 απώλειες κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων, ενώ ο Συριακός Αραβικός στρατός υπέστη 11 δικές του.

Μετά την αποτυχημένη επίθεση, οι τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους έφυγαν νότια προς την περιοχή της Badiya Al-Sham,  όπου έχουν αναζητήσει καταφύγιο επειδή το τεράστιο έδαφος της ερήμου και τα βουνά τους επέτρεψαν να εξαφανιστούν από το ραντάρ του στρατού.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail