Η Ελβετία έλαβε ελκυστική προσφορά για να αποκτήσει τα F-35

Military_Material / pixabay
Freepen.gr - Το Ελβετικό Ομοσπονδιακό Γραφείο εξοπλισμών έλαβε επίσημη προσφορά από την αμερικανική κυβέρνηση και τον προμηθευτή όπλων Νο 1 του Πενταγώνου, τη Lockheed Martin Corp.για την παροχή μαχητικών αεροσκαφών 5ης γενιάς στην Ελβετική Πολεμική Αεροπορία.

Η πρόταση για F-35 είναι μια συνολική προσφορά πακέτο που περιλαμβάνει έως και 40 αεροσκάφη F-35A, μια λύση υποστήριξης προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της Ελβετικής αυτονομίας και ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης, σημειώνει το defence-blog.com.

Η προσφορά περιλαμβάνει ένα βιομηχανικό πακέτο που παρέχει στην ελβετική βιομηχανία σημαντικές ευκαιρίες εργασίας γύρω από το F-35. Εάν το F-35 επιλεγεί ως το νέο μαχητικό για την Ελβετία, αυτό το βιομηχανικό έργο θα πραγματοποιηθεί σε όλες τις ελβετικές περιοχές. Η ελβετική βιομηχανία έχει την ευκαιρία να ανταγωνιστεί για άμεση παραγωγή εξαρτημάτων για χρήση σε όλα τα F-35 που παράγονται, έργα υποστήριξης που επικεντρώνονται στην υποστήριξη της Ελβετικής Πολεμικής Αεροπορίας και στην ενίσχυση της Ελβετικής αυτονομίας και έργα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο που σχετίζονται άμεσα με το F-35.

Η προσφορά χρησιμοποιεί τη λύση της παγκόσμιας υποστήριξης για τα F-35 για να εξασφαλίσει ότι η Ελβετία επωφελείται από τις ευρωπαϊκές οικονομίες κλίμακας για τα  F-35 για να πραγματοποιήσει χαμηλότερο κόστος διατήρησης για την Ελβετική Πολεμική Αεροπορία. Περιλαμβάνει επίσης ένα εξαμηνιαίο πακέτο ανταλλακτικών για να εξασφαλίσει ότι η Ελβετική Πολεμική Αεροπορία θα έχει τη δυνατότητα να διεξάγει αυτόνομες επιχειρήσεις, αν χρειαστεί. Η Lockheed Martin προσφέρει επίσης μια επιλογή για τη συναρμολόγηση τεσσάρων αεροσκαφών στην Ελβετία για να εξασφαλίσει ότι η Ελβετική Πολεμική Αεροπορία και η ελβετική βιομηχανία θα κατανοήσουν πώς να διατηρήσουν το αεροσκάφος F-35 και τις προηγμένες δυνατότητές του για τη διάρκεια του προγράμματος.

"Είμαστε σίγουροι ότι η προσφορά μας για το F-35 είναι η καλύτερη και πιο προσιτή λύση για τον ελβετικό διαγωνισμό NFA", δήλωσε ο Greg Ulmer, Αντιπρόεδρος του προγράμματος F-35 και γενικός διευθυντής. "Προσφέρουμε το μοναδικό μαχητικό 5ης γενιάς με κόστος αεροσκαφών 4ης γενιάς, προσφέροντας ταυτόχρονα στην Ελβετία ένα αεροσκάφος που θα προστατεύει την ελβετική κυριαρχία για τις επόμενες δεκαετίες".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail