Click away ή kick away το συντομότερο δυνατόν

RitaE / pixabay
Είπε, λοιπόν, ο υπουργός άνευ αντικειμένου και αρμοδιοτήτων ή κατ' άλλους υπουργός πολυελαίων για το μεγαλεπήβολο σχέδιό του για το πώς θα κάνουμε τις αγορές μας από τα καταστήματα, στην πρώτη φάση του ανοίγματός τους, αν και όποτε γίνει, την μαγική λέξη Click away!!!

Δικηγόρος - Μέλος Πράττω

Που πάει να πει, θα κάνεις ηλεκτρονικά την παραγγελία σου στο κατάστημα, παράδειγμα για τα παπούτσια που θέλεις, θα στην ετοιμάζουν και θα σου ορίζουν ραντεβού για να τα παραλάβεις.
Φοβερή σύλληψη, πως το σκέφτηκε αυτό ο τιτάνας της πολιτικής σκέψης. Φοβερή καινοτομία που εφαρμόζεται ήδη από πολλά on-line καταστήματα. Ξέχασε όμως δύο βασικές προϋποθέσεις, η πρώτη ότι θα υπάρχουν καταστήματα για να ανοίξουν και η δεύτερη ότι θα υπάρχουν χρήματα για αγορές. 

Αντί να ασχοληθούν με ποιους τρόπους θα ενισχύσουν τους δύστυχους καταστηματάρχες για να ανοίξουν με το καλό και με ποιο τρόπο θα τονώσουν την αγοραστική δύναμη των υποψήφιων καταναλωτών, που έχει πέσει κάτω από το μηδέν, ασχολούνται με εμπόριο ελπίδας σ’ έναν καταταλαιπωρημένο και χειμαζόμενο οικονομικά κόσμο.

Kick away το συντομότερο δυνατόν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail