Γιατί η Κύπρος πρέπει να έχει ως υπόδειγμα το παράδειγμα του Ναγκόρνο Καραμπάχ

Αμμόχωστος / dimitrisvetsikas1969 / pixabay
Η Ρωσία σταμάτησε ένα περιφερειακό πόλεμο στο όνομα της μεγάλης Αρμενίας και των υποστηρικτών του Αρμένιου Πρωθυπουργού - τον οποίο τώρα κυνηγούν στους δρόμους -λένε οι υποστηρικτές του Β. Πούτιν. Εφάρμοσε πλήρως τα ψηφίσματα του ΣΑ του ΟΗΕ για αποχώρηση των στρατευμάτων της Αρμενίας απο το Ναγκορνο Καραμπάχ και έγιναν σεβαστά τα σύνορα του Αζερμπαϊτζάν- και στο παρασκήνιο συνεργάστηκε πλήρως με τον Ερτογάν προκειμένου να καταλήξουν σε συμφωνία και να εκδιώξουν τους Αρμένιους από την συγκεκριμένη περιοχή. Οι Αρμένιοι φεύγουν από τα σπίτια τους και δεν έχουν που να μείνουν. 

Πάνος Ιγνατίου

Η Ρωσία όμως δεν έχει πιάσει τον Ερντογάν και την Τουρκία από το αυτί να αποσύρει τα στρατεύματά της από την Κύπρο και να εφαρμόσει τα ψηφίσματα του ΟΗΕ και τις αποφάσεις του ΣΑ. Ο Β. Πούτιν δεν εξοπλίζει τους τουρκοκύπριους και το ΑΚΕΛ όπως έκανε με τους εξοπλισμούς του Αζερμπαϊτζάν για να πολεμήσουν την τουρκική κατοχή στην Κύπρο.

Όχι. 

Στην Αρμενία λένε ο Πούτιν απέτρεψε μια σύγκρουση πολιτισμών αλλά ανέχεται τον Ερντογάν να στέλνει λαθρομετανάστες στην Ευρώπη για να προκαλέσουν σύγκρουση πολιτισμών. Να δεις που θα προτείνουν τον Πούτιν τον Αλιεφ και τον Ερτογάν για Νόμπελ Ειρήνης. Θα το ζήσουμε και αυτό. 

Το παράδειγμα του Ναγκόρνο Καραμπάχ η Κύπρος πρέπει να το έχει υπόδειγμα πριν την όποια πενταήμερη. 

Αποχώρηση των στρατευμάτων, σεβασμός στην εδαφική κυριαρχία της ΚΔ , επιστροφή των προσφύγων σε συνθήκες ασφαλείας, αποχώρηση όλων των εποίκων και κατάργηση των εγγυήσεων.
Διαφορετικά να μετακινηθεί η ΕΦ στο οδόφραγμα της Δερύνειας και να στηρίξει με σφαίρες τις αντικατοχικές εκδηλώσεις με την άφιξη Ερντογάν στην Κύπρο αφού το ΑΚΕΛ δε θέλει τους φαντάρους στους δρόμους να επιτηρούν βοηθητικά τα μέτρα για την Πανδημία.

Όχι;
Τι οχι; 

Η Βουλή να αποστείλει συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Β. Πούτιν για την επιτυχημένη πολιτική του στην Κύπρο. Έτσι για πλάκα να του στείλουν ένα τηλεγράφημα. Τηλεγράφημα της πλάκας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail