Το φαινόμενο να μπορείς να κάνεις τον Σον Κόνερι με Αστον Μάρτιν αλλά να είσαι αντιδήμαρχος στην οδό Αθηνάς

1899441 / pixabay
Όταν διάβασα χθες τα σχετικά με την ανάρτηση κάποιου αντιδημάρχου του Δήμου Αθηναίων, δεν τα πήρα στα σοβαρά. Τελικά φαίνεται πως ευσταθούσαν. Το πρόβλημα δεν είναι η ανάρτηση του αντιδημάρχου, διότι ο άνθρωπος δεν έκανε κάτι μεμπτό.

Του Στρατή Μαζίδη

Ωστόσο δεν ακούγεται κάπως, να έχεις Αστον Μάρτιν, σπίτι στο Μπάντεν Μπάντεν, να μπορείς να την οδηγείς στο Μέλανα Δρυμό και αντ' αυτού να είσαι αντιδήμαρχος...Αθηναίων; 

Δηλαδή να μπορείς να το παίξεις Σον Κόνερι καταδιώκοντας τον Χρυσοδάκτυλο ή να κοντραριστείς στο δρόμο με κάποια εντυπωσιακή ύπαρξη που οδηγεί γρήγορα, αλλά εσύ να κατεβαίνεις στην Αθηνάς να κάνεις τον αντιδήμαρχο και να ανεβάζεις αποφάσεις στη Διαύγεια.

Goldfinger

Και ενώ έχεις επιλέξεις να μην τα κάνεις όλα αυτά ερχόμενος στην Αθήνα μόνο ως τουρίστας, να αναρτάς δημόσια πόσο σου έχουν λείψει οι πολυτέλειες που απολάμβανες.

Δεν το καταλαβαίνω...

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail