Δεν ξέρω αν όσοι οδηγούν τη χώρα στο γκρεμό κοιμούνται τα βράδια με ήσυχη τη συνείδησή τους

harutmovsisyan / pixabay

Τις τελευταίες μέρες, η κυβέρνηση και τα πληρωμένα παπαγαλάκια της στα ΜΜΕ ακολουθούν μια χυδαία τακτική: έμμεσα ή άμεσα, προσπαθούν να ρίξουν τις ευθύνες για τους νεκρούς της επιδημίας σε όσους ασκούν κριτική στην κορωνο-υστερία, στα λοκντάουνς και εν τέλει στην αυταρχική πολιτική της κυβέρνηση Μητσοτάκη. 

Έτσι αποπροσανατολίζουν τη συζήτηση, δεν χρειάζεται να παραθέσουν επιχειρήματα που θα μας πείθουν για την αποτελεσματικότητα της πολιτικής τους, φιμώνουν εκ των προτέρων κάθε αντίθετη φωνή, ακυρώνουν κάθε κριτική στην κυβέρνηση και θέτουν σε κίνδυνο τη δημοκρατία, την ελευθερία του λόγου και τους θεσμούς μας. 

Και ποιοι είναι αυτοί που έχουν το θράσος να τα λένε αυτά και να μας κουνάνε τα δάχτυλο; Αυτοί που εφαρμόζουν και υποστηρίζουν την απάνθρωπη και μεσαιωνική πολιτική των λοκντάουν η οποία καταστρέφει την οικονομία μας και θα οδηγήσει μακροπρόθεσμα σε πολύ περισσότερους νεκρούς από αυτούς της επιδημίας. (ακόμη και ο ίδιος ο Μητσοτάκης παραδεχόταν τα δεινά της καραντίνας μέχρι πριν λίγες εβδομάδες). 

Δεν ξέρω αν όσοι οδηγούν την χώρα στο γκρεμό κοιμούνται τα βραδιά με ήσυχη την συνείδησή τους, εγώ πάντως αν ήμουν στην θέση τους θα υπέφερα από αϋπνίες.

Τηλέμαχος Χορμοβίτης

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail